Ανανεώνει και ψάχνει για τον επόμενο ηγέτη ο Αλέγκρι

O Mασιμιλιάνο Αλέγκρι θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους και θα αναλάβει να χτίσει τη "Γηραιά Κυρία" του μέλλοντος.

Ανανεώνει και ψάχνει για τον επόμενο ηγέτη ο Αλέγκρι

Παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι όχι μόνο δεν πρόκειται να φύγει από τη Γιουβέντους αλλά αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του τουλάχιστον μέχρι το 2018.

Οπως αναφέρει η "Gazzetta dello sport", ο Ιταλός τεχνικός θα αμείβεται με 5εκ ευρώ ετησίως και έτσι θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ως προς τις μεταγραφικές αναζητήσεις της Γιουβέντους ενόψει της νεάς σεζόν, προτεραιότητα αποτελεί η θέση του...playmaker. Ο Αλέγκρι θέλει να βάλει στη μηχανή της ομάδας του έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα διακρίνεται για τα οργανωτικά του προσόντα αλλά ο οποίος δεν θα αδιαφορεί για το γκολ.

Πρώτος στη λίστα του Ιταλού προπονητή είναι ο Χένριχ Μχιταριάν. Ο Αρμένιος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Ντόρτμουντ μέχρι το 2017 αλλά η Γιουβέντους έχει το χρήμα για να δελεάσει τόσο τη γερμανική ομάδα όσο και τον ποδοσφαιριστή.

Ατζέντης του Μχιταριάν είναι ο Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος κατέχει και τα δικαιώματα του Πολ Πογκμπά. Είναι μάνατζερ τον οποίο η Γιουβέντους εμπιστεύεται στις αγοραπωλησίες της.

Επιλαχόντες για τη θέση είναι την ίδια ώρα ο Ισκο αλλά και ο Οσκαρ, δύο περιπτώσεις που έχουν το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK