"Αντίο" σε Λίχτσταϊνερ, "καλωσήρθες" σε Άλβες

Μία σημαντική αλλαγή στο δεξί άκρο της άμυνας της Γιουβέντους τη νέα σεζόν...

"Αντίο" σε Λίχτσταϊνερ, "καλωσήρθες" σε Άλβες
PHOTOGRAPH: MIQUEL LLOP/ MIQUE

Σημαντική αλλαγή στο δεξί άκρο της άμυνας της Γιουβέντους τη νέα σεζόν. Ο Στέφαν Λίχτσταϊνερ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για τον σύλλογο και θα αντικατασταθεί επάξια από τον Ντάνι Άλβες.

Ο Ελβετός μπακ χαφ, μετά από πέντε χρόνια και ισάριθμα πρωταθλήματα στο Τορίνο, αποχαιρέτησε μέσω instagram τους "μπιανκονέρι" και τους φιλάθλους, αφήνοντας κενό στη δεξιά πτέρυγα της άμυνας του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο 32χρονος διεθνής δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2017, ωστόσο φαίνεται πως έχει αποφασιστεί είτε η λύση του είτε η πώλησή του, με την Άρσεναλ και την Τσέλσι του πρώην προπονητή του στη "γηραιά κυρία", Αντόνιο Κόντε, να ερίζουν για την υπογραφή του.

Όταν συμβεί αυτό, η πρωταθλήτρια Ιταλίας δεν θα χρειαστεί να ψάξει για τον αντικαταστάτη του, αφού τον έχει βρει ήδη. Μία ημέρα μετά από τη διάψευση του μάνατζερ του Ντάνι Άλβες για συμφωνία με τη Γιουβέντους, το πρωτοσέλιδο της καταλανικής "Sport" είναι χαρακτηριστικό.

"Αντίο" σε Λίχτσταϊνερ, "καλωσήρθες" σε Άλβες

"Δεν υπάρχει επιστροφή. Η μεταγραφή του Ντάνι Άλβες στη Γιουβέντους είναι θέμα ωρών", είναι το ολοσέλιδο μήνυμα της εφημερίδας, που δεν αφήνει αμφιβολία ότι μετά από οκτώ χρόνια στη Μπαρτσελόνα και 23 τρόπαια, ο Βραζιλιάνος μπακ θα αποχωρήσει από το "Καμπ Νόου".

Ο Βραζιλιάνος βρέθηκε προ της πόρτας εξόδου πέρυσι, ωστόσο μετά από ένα μεγάλο σίριαλ κατέληξε σε υπογραφή διετούς συμβολαίου, δίχως ρήτρα. Φέτος, όμως, όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει από τους νταμπλούχους Ισπανίας για να υπογράψει για τρία χρόνια στους νταμπλούχους Ιταλίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK