Το μεγάλο όχι της Γιουβέντους για Πογκμπά

Mέχρι και τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου, η Γιουβέντους αντιστέκεται στο ενδεχόμενο πώλησης του Πολ Πογκμπά. Και προσώρας, αντιστέκεται σθεναρά.

Το μεγάλο όχι της Γιουβέντους για Πογκμπά

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στα γραφεία των πρωταθλητών Ιταλίας έφτασε πρόταση από την Τσέλσι ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ την οποία όμως αρνήθηκε καθώς η πώληση του Γάλλου μέσου προς το παρόν θεωρείται απαγορευμένος καρπός.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει σχεδιάσει τη νέα Γιουβέντους έχοντας ως κύριο άξονα τον Πογκμπά κάτι που σημαίνει ότι ακόμα και αν η ήδη πολύ μεγάλη προσφορά αυξηθεί πιθανότητες παραχώρησης του παίκτη δεν υπάρχουν στον ορίζοντα.

Εκτός των άλλων, ο Πογκμπά φέρεται να επιθυμεί την παραμονή του στο Τορίνο έτσι ώστε να βρίσκεται σε σίγουρο ποδοσφαιρικό περιβάλλον ενόψει και του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2016 στο οποίο η διοργανώτρια Γαλλία έχει μεγάλες βλέψεις.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ