Εξετάζει Έρικσεν η Γιουβέντους

Παρότι η Γιουβέντους βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Τζούλιαν Ντράξλερ, εντούτοις οι άνθρωποι των "μπιανκονέρι" εξετάζουν την περίπτωση του Κρίστιαν Έρικσεν για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, λόγω του τραυματισμού του Σάμι Κεντίρα.

Το σίριαλ της μεταγραφής του Τζούλιαν Ντράξλερ βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωσή του. Οι διοικούντες τη Γιουβέντους έχουν έρθει σε συμφωνία με τη Σάλκε για την απόκτηση του Γερμανού άσου έναντι 15.000.000 ευρώ + 9.000.000 ευρώ ως μπόνους επίτευξης στόχων.

Παρόλα αυτά, ο Ντράξλερ θα πρέπει να ρίξει το κασέ του από τα 4.500.000 που λαμβάνει στους "Βασίλικους Μπλε" στα 3.000.000 ευρώ για να ολοκληρωθεί το deal.

Παράλληλα, οι "μπιανκονέρι" εξετάζουν και την περίπτωση του Κρίστιαν Έρικσεν. Η υπόθεση του 23χρονου Δανού της Τότεναμ δεν εξαρτάται άμεσα από αυτή του Ντράξλερ, καθώς ο τραυματισμός του Σάμι Κεντίρα αναγκάζει τους ανθρώπους της "Μεγάλης Κυρίας" να αναζητήσουν ακόμα μία επιλογή για τη μεσαία γραμμή, κι ο Έρικσεν αποτελεί μία αξιόλογη λύση.

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα