Ελεύθερος το καλοκαίρι ο Ντελ Πιέρο

Στο τέλος της φθάνει η 19χρονη σχέση του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο με τη Γιουβέντους, αφού όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ομάδας, Αντρέα Ανιέλι, αυτός είναι ο τελευταίος χρόνος του "Πιντουρίκιο" στη "Γηραιά Κυρία".

Ελεύθερος το καλοκαίρι ο Ντελ Πιέρο

"Ο αρχηγός μας, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο ήθελα πραγματικά να μείνει μαζί μας άλλο έναν χρόνο, αλλά αυτός είναι ο τελευταίος του στην ομάδα. Ας του αφιερώσουμε ένα τεράστιο χειροκρότημα", δήλωσε ο Ανιέλι κατά τη διάρκεια της συνάντησης των μετόχων του συλλόγου.

Το συμβόλαιο του 36χρονου (σ.σ το Νοέμβριο γίνεται 37) παίκτη εκπνέει το καλοκαίρι του 2012 και όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρώσει την καριέρα. Όπως άλλωστε έχει πει στο παρελθόν δεν πρόκειται να φορέσει τη φανέλα καμίας άλλης ιταλικής ομάδας.

Ο Ντελ Πιέρο βρίσκεται στο Τορίνο από το 1993, όταν η Γιουβέντους τον πήρε από την Πάντοβα. Έχει σπάσει αμέτρητα ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου και ακόμα και όταν η "Γιούβε" έπεσε στη δεύτερη κατηγορία δεν την πρόδωσε.

Στα 19 χρόνια παραμονής του στο Πιεμόντε ο Ιταλός μεσοεπιθετικός έπαιξε σε 682 αγώνες (πάνω από 47.500 λεπτά) και σκόραρε 284 γκολ με τη φανέλα των "μπιανκονέρι»". Κέρδισε μαζί τους 17 τρόπαια και αποτελεί τον παίκτη-σύμβολο της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK