Ένα Instastory έφερε "πόλεμο" μεταξύ Νάπολι και Γιουβέντους

Η κόντρα της Γιουβέντους με την Νάπολι συνεχίζεται και μετά την κατάκτηση του σκουντέτο από τους Τορινέζους και για αυτό ευθύνεται ο Ντόουγκλας Κόστα με μία ατυχή έμπνευσή του (PHOTO+VIDEO)!

Ένα Instastory έφερε "πόλεμο" μεταξύ Νάπολι και Γιουβέντους

Ποιος είπε (ή πίστεψε έστω) ότι το φινάλε της φετινής Serie A θα ηρεμούσε τα πράγματα όσον αφορά στη σχέση της Γιουβέντους με την Νάπολι;

Οι δύο ομάδες έχουν τεράστια κόντρα, η οποία έγινε ακόμα μεγαλύτερη φέτος μετά από την κούρσα των δύο για τον τίτλο που βρήκε νικήτρια την "βέκια σινιόρα" (πανηγύρισε μάλιστα το τέταρτο σερί νταμπλ!), και λίγο μετά τον τελευταίο αγώνα της Γιουβέντους, αυτή πήρε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις.

Ευθύνη και μάλιστα σημαντική για αυτό φέρει ο Ντόουγκλας Κόστα. Ο Βραζιλιάνος άσος ήθελε να μεταδίδει live μεσω Instagram τους πανηγυρισμούς των οπαδών της ομάδας του για το 7ο σερί σκουντέτο, την ώρα που εκείνος και οι συμπαίκτες του ήταν πάνω σε ανοιχτό λεωφορείο και έκαναν παρέλαση τίτλου, όμως υπέπεσε σε διπλή "γκάφα".

Αρχικά, μέσω της κάμερας που χρησιμοποίησε, έδειξε live τα τρία φέρετρα (ομοιώματα) που είχαν φτιάξει οι τιφόζι των Τορινέζων και τα οποία είχαν χρώμα γαλάζιο και το όνομα του Ινσίνιε πάνω σε αυτά ενώ στη συνέχεια ανέβασε φωτογραφία όπου ένας φίλος της "Γιούβε" κρατούσε επιγραφή που έγραφε: "Νάπολι σκατά"...

Ένα Instastory έφερε "πόλεμο" μεταξύ Νάπολι και Γιουβέντους

Φυσικά, όλα αυτά δεν ήταν δυνατόν να περάσουν απαρατήρητα από τους Ναπολιτάνους, οι οποίοι "απάντησαν" μέσω Twitter. Ανέβασαν στο λογαριασμό τους "παγωμένη" εικόνα από την κίνηση ασέβειας των Γιουβεντίνων οπαδών εις βάρος του Λορέντσο Ινσίνιε και σχολίασαν:

"Είμαστε πραγματικά εξοργισμένοι από την επαίσχυντη και προσβλητική συμπεριφορά κάποιων παικτών της Γιουβέντους σήμερα. Σοβαρές χειρονομίες προσβάλλουν την αξιοπρέπεια ενός λαού και ενός Ναπολιτάνου όπως ο Ινσίνιες. Είναι απαράδεκτο".

Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια και λογικά το άρωμά της θα αργήσει να ξεθυμάνει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK