Ενα ξεπούλημα και μία αύξηση "πληρώνουν" του Ρονάλντο στη Γιουβέντους

Θες Κριστιάνο Ρονάλντο Γιουβέντους; Θα πληρώσεις! Η "γηραιά κυρία" παρουσιάζεται πλέον πολύ κοντά στον Πορτογάλο σούπερ σταρ, ωστόσο θα χρειαστεί να γίνουν "βαρβάτες" θυσίες για να εκπληρωθεί το όνειρο του Αντρέα Ανιέλι. Τρεις θα είναι οι βασικοί "αιμοδότες" του πρότζεκτ.

Ενα ξεπούλημα και μία αύξηση "πληρώνουν" του Ρονάλντο στη Γιουβέντους

Στην Ιταλία τα Μίντια έχουν πάρει... φωτιά και ασχολούνται με το προχωρημένο (όπως δείχνει να είναι) ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το τελευταίο 48ωρο, Ισπανοί και Ιταλοί δημοσιογράφοι υποστηρίζουν ότι οι δύο ομάδες έχουν δώσει τα χέρια για τη μεταγραφή, η οποία αναμένεται να κοστίσει στην οικογένεια Ανιέλι 100.000.000 ευρώ.

Για να δοθεί όμως ένα τόσο μεγάλο ποσό από την Γιουβέντους ως οφείλεται πρέπει να υπάρχει κι ένα μπίζνες πλαν από πίσω.

Μην ξεχνάμε πως το ποδόσφαιρο πλέον έχει γίνει μία τεράστια επιχείρηση με επενδύσεις που άλλοτε είναι εύστοχες κι άλλοτε οι χρηματοδότες χτυπάνε τα κεφάλια τους στον τοίχο.

Η "Γιούβε", λοιπόν, παρουσιάζεται ήδη να... τρέχει ένα πρότζεκτ: Κριστιάνο Ρονάλντο για να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει μία ενδεχόμενη... χασούρα. Τα 100.000.000 ευρώ και τα 30.000.000 ευρώ που φέρεται ότι θα λαμβάνει ο Πορτογάλος πρέπει κάπως να μαζευτούν.

Οι "χρηματοδότες" της μεταγραφής στην προκειμένη περίπτωση θα είναι τρεις:

1) Η FIAT που ανήκει στην οικογένεια Ανιέλι θ' αποτελέσει "αιμοδότη" στο συμβόλαιο του Κριστιάνο με κάποια διαφημιστικά.

2) Να πουληθεί άμεσα ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, φέρνοντας στα ταμεία ένα ποσό πάνω από 60.000.000 ευρώ. Βέβαια, ο Αργεντινός δεν θα αδειάσει μόνο θέση στο ρόστερ, αλλά θα ελαφρύνει την ομάδα και από τα 8.000.000 ευρώ που λαμβάνει ετησίως.

3) Ο κόσμος της "Γιούβε" μέσω των διαρκείας αναμένεται να ενισχύσει τον αγώνα. Τα εισιτήρια έχουν ήδη παρουσιάσει αύξηση της τάξεως του 30% όμως προβλέπεται περαιτέρω "τσίμπημα". Κριστιάνο θα βλέπεις κύριε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK