Επιστρέφει στα γήπεδα στα 45 του ο τεράστιος Νέντβεντ!

Σταμάτησε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2009 μετά από μία οκταετία στην Γιουβέντους αλλά τώρα ο Πάβελ Νέντβεντ ετοιμάζεται γία μία συγκινητική επιστροφή. Διαβάστε το story!

Επιστρέφει στα γήπεδα στα 45 του ο τεράστιος Νέντβεντ!
FK SKALNA OFFICIAL PAGE FACEBOOK

Αυτή την επιστροφή δεν την περίμενε ουδείς ωστόσο ο Πάβελ Νέντβεντ δεν θα μπορούσε να πει όχι στην πρό(σ)κληση που είχε μπροστά του. Η ερασιτεχνική FK Skalna, ομάδα της γενέτειράς του και αυτή στην οποία έκανε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα (1977-1985), του έκανε την πρόταση και ο 45χρονος Τσέχος την αποδέχτηκε, με τα ρεπορτάζ από την Ιταλία να αναφέρουν πως θα παίξει τουλάχιστον ένα παχνίδι με τη φανέλα της.

Επιστρέφει στα γήπεδα στα 45 του ο τεράστιος Νέντβεντ!

Η ομάδα της Τσεχία συμφώνησε πρώτα με την Γιουβέντους ώστε να μπορέσει να υπογράψει συμβόλαιο μαζί της ο Νέντβεντ και ο νυν παράγοντας των "μπιανκονέρι" φωτογραφήθηκε τη στιγμή που βάζει την υπογραφή του το συμβόλαιο, με το ντεμπούτο του πάντως με τη νέα του ομάδα να αργεί ακόμα καθώς έχει υποχρεώσεις με τους "μπιακονέρι".

Όταν θα γίνει ωστόσο αυτό θα πρόκειται για μία ιστορική στιγμή αφού δεν είναι μόνο το γεγονός ότι θα επιστρέψει στη δράση στα 45 του χρόνια αλλά θα το κάνει πιθανότατα παίζοντας δίπλα στον Πάβελ Τζούνιορ, που ανήκει στην FK Skalna...

News 24/7

24MEDIA NETWORK