Φοβάται για τη ζωή του Ιγκουαΐν η Γιουβέντους στη Νάπολη

Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της Νάπολι και της Γιουβέντους έρχεται, με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν να είναι όπως είναι φυσικό το πρόσωπο που... πρωταγωνιστεί.

Juventus' Gonzalo Higuain reacts after a missed chance to score during the Champions League round of 16, first leg, soccer match between FC Porto and Juventus at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Feb. 22, 2017. (AP Photo/Paulo Duarte)
Juventus' Gonzalo Higuain reacts after a missed chance to score during the Champions League round of 16, first leg, soccer match between FC Porto and Juventus at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Feb. 22, 2017. (AP Photo/Paulo Duarte) AP

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν μετακόμισε το περσινό καλοκαίρι με από τη Νάπολι στη Γιουβέντους για το ποσό ρεκόρ που ξεπέρασε τα 90.000.000 ευρώ, ωστόσο έγινε... μισητός με το "καλημέρα" στην πρώην ομάδα του, με τους οπαδούς της να τον κατηγορούν για προδοσία.

Τώρα ήρθε η στιγμή να επιστρέψει "Σαν Πάολο" το γήπεδο της Νάπολι με τη φανέλα της Γιουβέντους. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας έχει φτάσει στη Νάπολι και όπως είναι φυσικό... φοβάται για το αστέρι της καθώς οι αντίπαλοι οπαδοί μόνο φιλόξενοι δεν είναι.

Γι' αυτό το λόγο όπως αναφέρει η ιταλική "Corriere dello Sport", η Γιουβέντους έχει ζητήσει την παρουσία δύο σωματοφυλάκων σε κάθε όροφο ως... έξτρα ασφάλεια για να αποφευχθεί το οτιδήποτε!

Να σημειωθεί ότι οι οπαδοί της Νάπολι... καλωσόρισαν τον Ιγκουαΐν στην πόλη με αυτό το πανό, το οποίο έγραφε: " A Udine che attore. Oggi del sistema sei servitor, Sei marcio, sporco e traditore " (μετάφραση: "Στο Ούντινε τι ηθοποιός! Σήμερα υπάλληλος του συστήματος. Είσαι σάπιος, βρώμικος και ύπουλος").

Φοβάται για τη ζωή του Ιγκουαΐν η Γιουβέντους στη Νάπολη

AP Photo/Paulo Duarte

News 24/7

24MEDIA NETWORK