ΓΙΓΑΝΤΑΣ Βιβιάνο, σταμάτησε τον Κουαδράδο με την πλάτη!

Η Γιουβέντους έπεσε για δεύτερη φορά στο καναβάτσο στη φετινή Serie A και αυτό μπορεί να χρεωθεί εν μέρει και στον κίπερ της Σαμπντόρια που έκανε μία μυθική απόκρουση (VIDEO)!

ΓΙΓΑΝΤΑΣ Βιβιάνο, σταμάτησε τον Κουαδράδο με την πλάτη!

Όλα τα είχε Γιουβέντους στο "Luigi Ferraris" (σε σούπερ φόρμα οι επιθετικοί της Σαμπντόρια), ήρθε και η απίστευτη έμπνευση του αντίπαλου γκολκίπερ για να "δέσει το γλυκό" για τους Τορινέζους!

Αναφερόμαστε στη φάση του 30ου λεπτού με το αποτέλεσμα να είναι ακόμα 0-0, με τον Χουάν Κουαδράδο να μπαίνει στην περιοχή από τα δεξιά και να φτάνει σε τρομερά πλεονεκτική θέση για να ανοίξει το σκορ αλλά να αποτυγχάνει σε ένα μοναδικό τετ α τετ χάρη στον.. φόβο του Βιβιάνο!

ΓΙΓΑΝΤΑΣ Βιβιάνο, σταμάτησε τον Κουαδράδο με την πλάτη!

Ο πορτιέρε της "Σαμπ", βλέποντας τον Κολομβιανό έτοιμο να τον "σκοτώσει" με δυνατό σουτ εξ επαφής, γύρισε ενστικτωδώς το σώμα του για να αποφύγει τη μπάλα και αυτό που κατάφερε ήταν αυτή να χτυπήσει στην πλάτη του και να... εξοστρακιστεί!

Φυσικά και αυτή η απόκρουση έπαιξε ρόλο στην "οικονομία" του ματς, με τους γηπεδούχους να κρατούν το 0-0 στο ημίωρο και στο δεύτερο μέρος να "χτυπούν" τρεις φορές την άμυνα των Τορινέζων...

News 24/7

24MEDIA NETWORK