Γιγάντιο κορεό για χάρη του... δακρυσμένου Μπουφόν!

Το μεγαλείο του ποδοσφαίρου βίωσαν σε απόλυτο βαθμό όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες του "Juventus Stadium" για το ματς της Γιουβέντους με την Βερόνα, με τον Τζανλουίτζι Μπουφόν να δίνει τον τελευταίο του αγώνα με την ασπρόμαυρη φανέλα και να "σπάει". Τα δάκρυα, οι ζεστές αγκαλιές και τα εντυπωσιακά κορεό των οπαδών για χάρη του (PHOTOS+VIDEOS).

FILE - In this Sunday, May 13, 2018 file photo, Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon, right, celebrates its team's seventh straight title, at the end of the Serie A soccer match between Roma and Juventus, at the Rome Olympic stadium. Italy and Juventus captain Gianluigi Buffon will hold a news conference on Thursday when the goalkeeper is expected to announce his retirement. Juventus released details of the conference to be held at Allianz Stadium, on Monday. (AP Photo/Gregorio Borgia, File)
FILE - In this Sunday, May 13, 2018 file photo, Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon, right, celebrates its team's seventh straight title, at the end of the Serie A soccer match between Roma and Juventus, at the Rome Olympic stadium. Italy and Juventus captain Gianluigi Buffon will hold a news conference on Thursday when the goalkeeper is expected to announce his retirement. Juventus released details of the conference to be held at Allianz Stadium, on Monday. (AP Photo/Gregorio Borgia, File) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA, FILE

Πριν από λίγες ημέρες ο Τζανλουίτζι Μπουφόν ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την Γιουβέντους μετά από 17 χρόνια σπουδαίας καριέρας σε αυτήν και το απόγευμα του Σαββάτου γνώρισε τέτοια αποθέωση που θα κουβαλάει αυτή την ημέρα για πάντα στην ψυχή του.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν την έναρξη του Γιουβέντους-Βερόνα, ματς με το οποίο κλείνει η σεζόν για την "βέκια σινιόρα" (έχει ήδη κατακτήσει το νταμπλ) και με το οποίο ο Μπουφόν αποχαιρετάει την αγαπημένη του ομάδα, οι οπαδοί τον τίμησαν με συγκλονιστικό τρόπο.

Γιγάντιο κορεό για χάρη του... δακρυσμένου Μπουφόν!
Γιγάντιο κορεό για χάρη του... δακρυσμένου Μπουφόν!

Ένα γιγάντιο κορεό (που απεικονίζει τον Μπουφόν να κρατάει το φετινό πρωτάθλημα) και πάρα πολλά πλακάτ διθυραμβικά για αυτόν έκαναν την εμφάνισή τους, διάσπαρτα στις εξέδρες, ενώ ο 40χρονος γκολκίπερ (βγήκε πρώτος από τη φυσούνα για την προθέρμανση και ακολούθησαν όλοι μαζί οι συμπαίκτες του) δεν σταμάτησε να αγκαλιάζει οπαδούς που βρίσκονταν στο πέταλο των οργανωμένων πίσω από τη μία εστία.

Μάλιστα ήταν τόσο συγκινητικές και ιδιαίτερες στιγμές ( "Υπάρχει μόνο ένα Νο 1, υπάρχει μόνο ένα Νο 1", τραγουδούσε εν χορώ η εδρα) που δεν άντεξε άλλο να συγκρατήσει τα δάκρυά του, με τις τηλεοπτικές κάμερες να απαθανατίζουν τον βουρκωμένο Μπουφόν και να χαρίζουν σε όλο τον κόσμο ένα συλλεκτικό highlight.

Όσο για το πιο εντυπωσιακό πλακάτ; Αυτό που συνόδευε το γιγάντιο κορεό για τον Μπουφόν, και το οποίο ανέφερε: "Μόνο εκείνος που σκοπεύει στο παράλογο, πετυχαίνει το απίστευτο".

Το φινάλε ωστόσο για τον Μπουφόν γράφτηκε στο 63ο λεπτό όταν έγινε αλλαγή από τον Αλέγκρι και πήγε στον πάγκο, με τον Ιταλό θρύλο να αγκαλιάζει συμπαίκτες και αντιπάλους μέσα σε ένα άνευ προηγουμενου standing ovation και να βλέπει τους παίκτες στον πάγκο να του κάνουν pasillo. Ήταν μάλιστα τόσο μεγάλη η συγκινησιακή φόρτιση ώστε πέρα από τον Μπουφόν, βούρκωσε μέχρι και ο Αλέγκρι!

Γιγάντιο κορεό για χάρη του... δακρυσμένου Μπουφόν!
Γιγάντιο κορεό για χάρη του... δακρυσμένου Μπουφόν!

News 24/7

24MEDIA NETWORK