Η φωτογραφία του Μπουφόν που κάνει του γύρο του κόσμου!

Ο Μπουφόν δεν άλλαξε ομάδα στα ποδοσφαιρικά του γεράματα. Διαβάστε το story πίσω από τη φωτογραφία του με το κασκόλ της Γκλάντμπαχ που ανέβασαν οι Γερμανοί στα social media!

Η φωτογραφία του Μπουφόν που κάνει του γύρο του κόσμου!

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν προκάλεσε "πανικό" στα social media με την επιλογή του να αφήσει μουστάκι το τελευταίο διάστημα ωστόσο βρήκε έναν ακόμα πιο εντυπωσιακό τρόπο για να "γκρεμίσει" το ίντερνετ, και αυτός ήταν να φωτογραφηθεί κρατώντας -με καμάρι- κασκόλ μίας άλλης ομάδας και όχι της Γιουβέντους!

Πρόκειται για την Γκλάντμπαχ η οποία ανέβασε το απόγευμα της Τρίτης (13/12) στους επίσημους λογαριασμούς της στα social media μία φωτογραφία του Ιταλού κίπερ με κασκόλ του γερμανικού συλλόγου, κάνοντας το εξής σχόλιο: "Φαίνεται ότι πάντα σου άρεσαν τα ασπρόμαυρα Τζανλουίτζι Μπουφόν. Σε ευχαριστούμε που υποστηρίζεις #μιαγερμανικημαδα".

Η φωτογραφία του Μπουφόν που κάνει του γύρο του κόσμου!

Ο λόγος που χρησιμοποίησαν το hashtag #aGermanTeam (μία γερμανική ομάδα) έχει να κάνει με το "επεισόδιο" που είχε πριν λίγο καιρό με την Σέλτικ λόγω της επιλογής μίας παμπ της Γλασκώβης να διαφημίζει το παιχνίδι των "κελτών" με την Γκλάντμπαχ αποκαλώντας την... "μία γερμανική ομάδα" λόγω της δυσκολίας να γράψουν σωστά το όνομά της.

Αυτό όμως που έχει σημασία είναι το πώς κατάφεραν να "πείσουν" τον Μπουφόν να ποζάρει με το κασκόλ τους και η απάντηση είναι πως δεν χρειάστηκαν να τον πείσουν γιατί απλούστατα η μοναδική ομάδα που υποστηρίζει φανατικά στο εξωτερικό ο γκολκίπερ της Γιουβέντους και της εθνικής Ιταλίας είναι η Γκλάντμπαχ.

Η φωτογραφία του Μπουφόν που κάνει του γύρο του κόσμου!

Όπως έχει εκμυστηρευτεί ο ίδιος, ο λόγος που η Γκλάντμπαχ του έγινε συμπαθής είναι επειδη όταν ήταν μικρός δεν κατάφερνε να προφέρει το όνομά της! "Για αυτό το λόγο με ιντρίγκαρε ως ομάδα. Τώρα η προφορά μου έχει βελτιωθεί αλλά φοβάμαι πως δεν είναι ακόμα τέλεια", δήλωσε ο Μπουφόν, ο οποίος είχε την ευκαιρία την περασμένη σεζόν να έρθει αντιμέτωπος με τον γερμανικό σύλλογο μιας που βρέθηκε στο δρόμο της "Γιούβε" στη φάση των ομίλων του Champions League.

Στο ματς των δύο ομάδων στην Γερμανία (3/11/15) ο Μπουφόν είχε χαρίσει τα γάντια του στους οπαδούς της Γκλάντμπαχ που βρίσκονταν στην εξέδρα των φανατικών χωρίς να πάρει κάτι ως αντάλλαγμα και έτσι η διοίκηση για να τον ευχαριστήσει του προσέφερε ως δώρο ένα κασκόλ της ομάδας που είχε γραμμένη τη φράση "μία γερμανική ομάδα", έκφραση που έχει γίνει συνώνυμη της Γκλάντμπαχ μετά τους δύο φετινούς αγώνες με την Σέλτικ.

Η φωτογραφία του Μπουφόν που κάνει του γύρο του κόσμου!

Σήμερα ανέβασε φωτογραφία με τον Μπουφόν να κρατάει με υπερηφάνεια το κασκόλ και όπως γίνεται αντιληπτό ο Ιταλός λατρεύεται πλέον, πέρα από τους Γιουβεντίνους, και από τους φανς της Γκλάντμπαχ...

ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΦΟΝ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK