Η ταπεινωτική κριτική της Tuttosport για Ιγκουαΐν

Η Γιουβέντους έχασε το ιταλικό Super Cup από την Λάτσιο και ο παίκτης των πρωταθλητών που βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα ήταν ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν!

Juventus' Gonzalo Higuain, right, and Lazio goalkeeper Thomas Strakosha vie for the ball during the sItalian Super Cup final match between Lazio and Juventus at Rome's Olympic stadium, Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Juventus' Gonzalo Higuain, right, and Lazio goalkeeper Thomas Strakosha vie for the ball during the sItalian Super Cup final match between Lazio and Juventus at Rome's Olympic stadium, Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Πέρυσι ολοκλήρωσε τη σεζόν έχοντας εντυπωσιακά νούμερα στην επίθεση όμως φέτος δεν έχει ξεκινήσει τόσο δυνατά και στο κυριακάτικο ματς με την Λάτσιο φάνηκε ελάχιστα, γεγονός που έπαιξε το ρόλο του ώστε η Γιουβέντους να χάσει το πρώτο τρόπαιο της σεζόν (ήττα με 3-2 στις καθυστερήσεις).

Αυτό πάντως που πρέπει να "πόνεσε" τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν περισσότερο και από την εμφάνισή του ήταν η πολύ σκληρή κριτική που ακολούθησε, με την τορινέζικη "Tuttosport" να του βάζει βαθμό κάτω από τη βάση και να εστιάζει στα παραπανίσια κιλά του συγκρίνοντάς τον με.. αεροπλανοφόρο!

"Είναι ένα αεροπλανοφόρο σε μια μαρίνα, δεν κινείται και οι ελιγκιμοί του είναι περιορισμένοι. Θα τα χρεώσει στο βάρος από την καλοκαιρινή δουλειά, όμως είναι ταπεινωτικό για κάποιον σαν κι αυτόν να μην αφήνει κάν κάποιο σημάδι σε όλο το παιχνίδι", ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο, κάθε άλλο παρά κολακευτικό για τον "Πιπίτα".

Photo Credits: P Photo/Gregorio Borgia

News 24/7

24MEDIA NETWORK