"Ξεμάτιασαν" τον Άλβες: Πρώτο γκολ μετά από τρία χρόνια!

Σεπτέμβριος 2013 - Σεπτέμβριος 2016: Ο Ντάνι Άλβες σκόραρε ξανά!

"Ξεμάτιασαν" τον Άλβες: Πρώτο γκολ μετά από τρία χρόνια!

Παλιότερα το γκολ ήταν πολύ πιο εύκολη επίθεση για τον Ντάνι Άλβες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα πέντε που είχε σημειώσει στην πρώτη σεζόν του με την Μπαρτσελόνα.

Χρόνο με το χρόνο η... δράση του περιοριζόταν, οι επιδόσεις του έπεφταν, με αποτέλεσμα το τελευταίο γκολ του σε ματς πρωταθλήματος ν' αναζητείται στις αρχές της σεζόν 2013-14. Τότε είχε σκοράρει στο 3-2 της Μπαρτσελόνα επί της Σεβίλλης. Της αμέσως προηγούμενης ομάδας του. Ίσως οι Σεβιγιάνοι τον... καταράστηκαν, δεν εξηγείται διαφορετικά. Διότι από τότε δεν βρήκε άλλη φορά δίχτυα σε ματς της Primera Division (το έκανε σε ματς κυπέλλου με τη Βιγιανοβένσε).

Τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη όταν και πέτυχε γκολ κόντρα στην Κάλιαρι διαμορφώνοντας με μακρινό σουτ το 3-0 για τη Γιουβέντους στο 39'. Ήταν το πρώτο γκολ του απ' όταν πήγε στο Τορίνο για τη "βέκια σινιόρα". Ελπίζει πλέον σε καλύτερη, πιο παραγωγική συνέχεια.

Η κατάρα "έσπασε" φεύγοντας από τη Βαρκελώνη.

 

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ