Μαρότα: "Δεν πουλάμε τον Βιδάλ"

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Αρτούρο Βιδάλ να μετακομίζει στην Αγγλία για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέψευσε για μια ακόμη φορά ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Μπέμπε Μαρότα, ο οποίος δήλωσε ότι όλα όσα ακούγονται για τον 27χρονο είναι απλά φήμες και ότι η ομάδα δεν είχε ποτέ πρόθεση να τον πουλήσει.

Μαρότα: "Δεν πουλάμε τον Βιδάλ"

Ο ισχυρός άνδρας της Γιουβέντους μίλησε στο περιθώριο της κλήρωσης της Serie A και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μέλλον του Αρτούρο Βιδάλ. Παρά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Χιλιανό να βρίσκεται ένα βήμα πριν από τη μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Μαρότα ξεκαθάρισε πως όσα ακούγονται είναι απλά φήμες.

"Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, ανανεώσαμε το συμβόλαιό του πριν από μερικούς μήνες επειδή ξέραμε ότι μπορούμε να υπολογίζουμε σε ένα σημαντικό μέλος. Ο Βιδάλ δεν ζήτησε να πουληθεί και έτσι τίποτα δεν θα αλλάξει. Όλα τα άλλα είναι φήμες. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον πλανήτη, αλλά ποτέ δεν είχαμε πρόθεση να τον πουλήσουμε.", ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK