Μένει στο Τορίνο ο Κουαδράδο

Κάτοικος Τορίνο θα παραμείνει ο Χουάν Κουαδράδο, καθώς η Γιουβέντους ανακοίνωσε εκ νέου τον δανεισμό του από την Τσέλσι για τρία χρόνια.

Μένει στο Τορίνο ο Κουαδράδο

Τη φανέλα της Γιουβέντους για τα επόμενα τρία χρόνια θα συνεχίσει να φορά ο Χουάν Κουαδράδο. Οι πρωταθλητές Ιταλίας ανακοίνωσαν εκ νέου τον δανεισμό του από την Τσέλσι μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

 

Η συμφωνία των δύο πλευρών αναφέρει ότι οι "μπιανκονέρι" θα πρέπει να καταβάλουν στους "μπλε" 5.000.000 ευρώ για κάθε χρόνο του δανεισμού. Η Γιουβέντους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα να αποκτήσει πλήρως τα δικαιώματα του παίκτη, εντός της τριετίας, δίνοντας 25.000.000 ευρώ στους Λονδρέζους.

Την περσινή σεζόν, ο Κουαδράδο είχε 28 συμμετοχές και 4 γκολ στην Serie A.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ