Μπορεί και έξι μήνες εκτός ο Λιχτστάινερ

Παρά το γεγονός ότι οι πληροφορίες την Παρασκευή μιλούσαν για απουσία ενός μήνα, ο Στέφαν Λιχτστάινερ δεν αποκλείεται τελικά να μείνει εκτός δράσης ακόμα και για ένα εξάμηνο!

Μπορεί και έξι μήνες εκτός ο Λιχτστάινερ

Ο Ελβετός δεξιός μπακ της Γιουβέντους, ο οποίος υποβλήθηκε σε επεμβατική θεραπεία (με καθετήρα κατάλυσης) για να ξεπεράσει το πρόβλημα καρδιακών αρρυθμιών που αντιμετωπίζει, θα πρέπει να κάνει αρκετή υπομονή για να επιστρέψει όπως τουλάχιστον τόνισε ειδικός στην "Corriere dello sport".

O ειδικός καρδιολόγος Μπρούνο Κάρου ήταν σαφής: "Το πρωτόκολλο αναφέρει ότι πρέπει να περάσουν έξι μήνες πριν επιστρέψει ο παίκτης στο γήπεδο. Πρέπει να δούμε πως θα αντιδράσει το σώμα του και αν η αρρυθμία τελικά εξαφανιστεί.

Πρέπει επίσης να πούμε ότι το 8% των επεμβάσεων τέτοιου είδους τελικά δεν πετυχαίνουν και σ' αυτήν την περίπτωση χρειάζεται νέα επέμβαση. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα επιστρέψει αλλά θα χρειαστεί να κάνει υπομονή". 

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα