Ο Αλέγκρι είπε μάλλον την... μισή αλήθεια για την ομάδα που δεν θέλει στους "8"

Η Γιουβέντους πέρασε στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δήλωσε δημόσια ποια ομάδα δεν θέλει να δει μπροστά του όταν ανοίξει το μπαλάκι της κλήρωσης. Είναι φόβος ή μήπως κάποιος άλλος λόγος; (VIDEO)

Ο Αλέγκρι είπε μάλλον την... μισή αλήθεια για την ομάδα που δεν θέλει στους "8"
AP PHOTO/PETROS GIANNAKOURIS

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο προπονητής της Γιουβέντους Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος "δίκασε" την Τότεναμ μέσα στο ίδιο της το σπίτι, νικώντας την με σκορ 2-1, και την έστειλε να βλέπει το υπόλοιπο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης από τον καναπέ.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε και ο ίδιος ο Ιταλός με δήλωσή του, μετά το ματς στο "Γουέμπλεϊ", υπάρχει μια ομάδα που δεν θέλει με τίποτα να βρει απέναντί του στην φάση των "8".

Η ομάδα αυτή φοράει μπλε - κόκκινη ριγωτή εμφάνιση. Έχει έδρα στην Βαρκελώνη. Έχει κατακτήσει πέντε φορές το Τσάμπιονς Λιγκ και έχει προπονητή που έχει περάσει απ' τα μέρη μας. Ναι, καλά καταλάβατε, η ομάδα που δεν θέλει με τίποτα να κληρωθεί ο Αλέγκρι, είναι η Μπαρτσελόνα.

Όχι γιατί την φοβάται, αλλά όπως και εκείνος ισχυρίζεται, βαρέθηκε να βρίσκει μπροστά του τους "Καταλανούς". Ε, εδώ που τα λέμε ίσως ο Ιταλός τεχνικός να αποφεύγει να μας πει όλη την αλήθεια...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK