Ο "άσφαιρος" Ιγκουαΐν έγινε... διπλός!

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα κόντρα στην Πεσκάρα αλλά βρήκε την ιδανική παρηγοριά... Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο Αργεντινός φορ.

Ο "άσφαιρος" Ιγκουαΐν έγινε... διπλός!

Μετά την αποτυχία του να σκοράρει κόντρα στην Βραζιλία (στο επόμενο ματς απέναντι στην Κολομβία έμεινε στον πάγκο και μπήκε αλλαγή στο 79' αντί του Πράτο) και την έντονη κριτική που δέχτηκε από τα ΜΜΕ και τους οπαδούς στην πατρίδα του, ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν ήθελε όσο τίποτα άλλο ένα γκολ με την Γιουβέντους για ψυχολογικούς λόγους.

Όμως, παρά το γεγονός πως πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για να δώσει άμεσα απαντήσεις στους επικριτές του, με το 3-0 για τους πρωταθλητές Ιταλίας να έρχεται τελικά με τα γκολ των Κεντίρα, Μάντζουκιτς και Ερνάνες.

Ο "άσφαιρος" Ιγκουαΐν έγινε... διπλός!

Πώς το διαχειρίστηκε όλο αυτό; Με τη αμέριστη βοήθεια του αδερφού του Φεντερίκο, επιθετικού της Κολόμπους Κρου, ο οποίος τον επισκέφτηκε στο Τορίνο και ο "Πιπίτα" δεν έχασε την ευκαιρία να ανεβάσει φωτογραφία τους μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Facebook.

"Γιορτάζοντας την σημερινή νίκη με τον αδερφό μου. Καληνύχτα σε όλους", ήταν το μήνυμα του 29χρονου Αργεντινού στράικερ, με πολλούς να αναφέρουν πως ο αδερφός του είναι "φτυστός" ο Γκονσάλο μόνο που είναι αρκετά κιλά ελαφρύτερος...

News 24/7

24MEDIA NETWORK