Ο Ντιμπάλα "έγραψε" τον Αλέγκρι εκεί που δεν πιάνει μελάνι

Σ’ ένα ματς που… έληξε στο 25’, με τη Γιουβέντους να νικάει 2-0 τη Σασουόλο και να κλειδώνει το τρίποντο, ο Πάουλο Ντιμπάλα κατάφερε να βάλει… φωτιά στ’ αποδυτήρια της Γιουβέντους.

Ο Ντιμπάλα "έγραψε" τον Αλέγκρι εκεί που δεν πιάνει μελάνι

Το 2-0 από τον Κεντίρα στο 25’ έχει ρίξει τους τίτλους σ’ ένα ματς που η Γιουβέντους καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες. Πρωταγωνιστής στη φάση δεν ήταν μονάχα ο Γερμανός χαφ που σκόραρε, αλλά και ο Ιγκουαΐν που έκανε το γύρισμα με τον Ντιμπάλα που άφησε υπέροχα την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του.

Ακόμη όμως και σ’ έναν απογευματινό περίπατο της Γιουβέντους στην έδρα της Σασουόλο, υπήρξε αναστάτωση δίχως αιτία. Την οποία προκάλεσε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός με τη στάση του.

Στο 77’ ο Αλέγκρι αποφάσισε να τον κάνει αλλαγή και να βάλει στη θέση του τον Κροάτη Πιάτσα. Ο Ντιμπάλα ωστόσο δεν ήθελε να βγει από το γήπεδο και τη στιγμή που περνούσε την πλάγια γραμμή έδωσε το χέρι του στον συμπαίκτη του, όχι όμως και στον προπονητή του. Το τράβηξε μάλιστα επιδεικτικά, αγνοώντας τον.

Ο προπονητής της «βέκια σινιόρα» διερωτήθηκε γιατί να είναι ο Ντιμπάλα νευριασμένος και όχι ο ίδιος με τη στάση του. Συμπλήρωσε πάντως ότι οι σχέσεις τους δεν έχουν αλλάξει.

Ο Ντιμπάλα θέλοντας ίσως να εξιλεωθεί ανήρτησε φωτογραφία με πανηγυρισμούς από γκολ της Γιουβέντους. Μόνο που από το «all together» έλειπε ο Αλέγκρι…

News 24/7

24MEDIA NETWORK