Οι Γάλλοι αποκάλυψαν σούπερ πρόταση της Παρί για Μπουφόν!

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν δεν μπόρεσε να κατακτήσει το Champions League στα 17 χρόνια που έμεινε στην Γιουβέντους, ίσως όμως το πετύχει με την φανέλα της... Παρί Σεν Ζερμέν!

Οι Γάλλοι αποκάλυψαν σούπερ πρόταση της Παρί για Μπουφόν!

Ήταν πιστός στρατιώτης της Γιουβέντους από το 2001, ακόμα και τη σεζόν που αγωνίστηκε στην Serie B λόγω του σκανδάλου Calciopoli στο οποίο ενεπλάκη, και επιβραβεύτηκε με αμέτρητους τίτλους εντός των συνόρων.

Ωστόσο του έμεινε ένα ποδοσφαιρικό απωθημένο στα 40 του χρόνια και αυτό δεν είναι άλλο από το γεγονός πως δεν μπόρεσε να σηκώσει το τρόπαιο με τα μεγάλα αυτιά, με την "βέκια σινιόρα" να πηγαίνει σε τρεις τελικούς Champions League αυτό τον αιώνα αλλά να φεύγει με άδεια τα χέρια και από τους τρεις, χάνοντας από Μίλαν (2003), Μπαρτσελόνα (2015) και Ρεάλ Μαδρίτης (2017).

Για όσους πάντως πιστεύουν πως η τελευταία ευκαιρία για τον Μπουφόν χάθηκε τη φετινή σεζόν με τον αποκλεισμό της Γιουβέντους στα προημιτελικά από την Ρεάλ Μαδρίτης, ίσως να... αναθεωρήσουν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι Γάλλοι αποκάλυψαν σούπερ πρόταση της Παρί για Μπουφόν!

Και αυτό γιατί ο θρυλικός κίπερ είπε "αντίο" στην Γιουβέντους μέσω συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη (17/5), όμως δεν είπε αντίο και στο ποδόσφαιρο, με τους μνηστήρες που έχουν κάνει ουρά για να τον αποκτήσουν να είναι ήδη αρκετοί...

Ο μάνατζέρ του, Σιλβάνο Μαρτίνο, δήλωσε πως ο Μπουφόν έχει προτάσεις από αρκετές μεγάλες ομάδες και χρειάζεται γύρω στις 10 ημέρες για να πάρει την οριστική του απόφαση, με την εφημερίδα "Parisien" να ρίχνει πάντως την "βόμβα", αποκαλύπτοντας όχι μόνο επαφές αλλά και πρόταση της Παρί Σεν Ζερμεν στον παίκτη!

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η διοίκηση του γαλλικού συλλόγου έκανε άκρως δελεαστική πρόταση στον Μπουφόν που αφορά όχι μονοετές αλλά... διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τους πρωτευουσιάνους να επιζητούν ένα γκολκίπερ της εμπειρίας του Μπουφόν και τον ίδιο να έχει την ευκαιρία, αν αποδεχτεί την πρόταση, να κυνηγήσει το όνειρο της κατάκτησης του UCL.

Οι Γάλλοι αποκάλυψαν σούπερ πρόταση της Παρί για Μπουφόν!

Το ίδιο μέσο υποστηρίζει πως οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν θεωρούν πως ο Μπουφόν είναι ιδανικός για να κάτσει κάτω από τα γκολπόστ, από τη στιγμή που ούτε ο Αρεολά ούτε ο Τραπ έχουν πείσει πως δικαιούνται να πάρουν τη φανέλα του βασικού κίπερ... σπίτι τους!

News 24/7

24MEDIA NETWORK