Οι οπαδοί της Γιουβέντους αγρίεψαν και πήγαν στην προπόνηση!

Η ήττα από την Νάπολι άναψε φωτιές στην Γιουβέντους όσον αφορά στη μάχη του τίτλου και το αποτέλεσμα ήταν να υπάρχει επίσκεψη οπαδών στην προπόνηση και θερμό... τετ α τετ με παίκτες. Δείτε VIDEO!

Οι οπαδοί της Γιουβέντους αγρίεψαν και πήγαν στην προπόνηση!

Μέχρι πρότινος η Γιουβέντους ήταν "ζωντανή" και στους τρεις στόχους της, όμως τώρα τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά αφού στο Champions League ήρθε ο οδυνηρός αποκλεισμός από την Ρεάλ με ένα πέναλτι που συζητήθηκε πάρα πολύ ενώ στο πρωτάθλημα η Νάπολι της έχει γίνει... στενός κορσές.

Από τα μεσάνυχτα της Κυριακής μάλιστα οι "παρτενοπέι" φρόντισαν να κάνουν δήλωση τίτλου αφού νίκησαν 1-0 την "βέκια σινιόρα" μέσα στο σπίτι της και μείωσαν στο -1 από την κορυφή, με τους Τορινέζους να βράζουν στο.. ζουμί τους.

Την Τρίτη υπήρχαν δημοσιεύματα από μερίδα ιταλικών ΜΜΕ που έκαναν λόγο για καυγά εντός των αποδυτηρίων μετά την ήττα από τη Νάπολι με πρωταγωνιστές Μπουφόν και Μπενατιά (υπήρχε έντονη διάψευση από τον 40χρονο κίπερ μέσω συνέντευξης), ενώ από την πλευρά τους οι οπαδοί θέλησαν να πάρουν την κατάσταση πάνω τους παίζοντας και εκείνοι... μπάλα!

"Εμείς με την φωνή, εσείς με την καρδιά: θα νικήσουμε", ήταν το περιεχόμενο του πανό που κρέμασαν έξω από το προπονητικό κέντρο της Γιουβέντους οι οπαδοί την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη προχώρησαν... ένα βήμα πιο πέρα, με αντιπροσωπεία οπαδών να πηγαίνει στο Βίνοβο για να μιλήσει με τους παίκτες.

Οι "παλιοί" Τζανλουίτζι Μπουφόν και Κλάουντιο Μαρκίζιο ανέλαβαν να μιλήσουν με τους οπαδούς ενώ μεταξύ άλλων έδωσαν και εξηγήσεις για το γεγονός πως δεν χαιρέτησαν τους οργανωμένους μετά το φινάλε του αγώνα με την Νάπολι, κάτι που έκανε άσχημη εντύπωση...

"Βγάλτε έξω τα αρ@@@@@ σας" ήταν το σύνθημα που φώναξαν πολλές φορές οι οπαδοί, θέλοντας με τον τρόπο τους να εμψυχώσουν τους παίκτες του Αλέγκρι σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, με 4 αγωνιστικές να απομένουν και την ομάδα τους να καλείται να πάρει νίκη στο ντέρμπι με την Ίντερ στο Μιλάνο αν δεν θέλει να γκρεμιστεί από την κορυφή...

News 24/7

24MEDIA NETWORK