Οι τέσσερις ελκυστικές προτάσεις για τον Μπουφόν το 2018!

Η φετινή σεζόν θα είναι πιθανότατα η τελευταία του στην Γιουβέντους όμως το καλοκαίρι του 2018 ο Τζίτζι Μπουφόν θα έχει μπροστά του τέσσερις επιλογές για το... επόμενο βήμα!

Barcelona's Lionel Messi shakes hands with Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon at the end of a group D Champions League soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi shakes hands with Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon at the end of a group D Champions League soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Έχει συμπληρώσει πάνω από 20 χρόνια στα γήπεδα της Ιταλίας και του κόσμου και από το 2001 υπερασπίζεται με πολύ μεγάλη επιτυχία την εστία της Γιουβέντους και της "σκουάντρα ατζούρα", ωστόσο ο χρόνος είναι αμείλικτος για όλους και δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από αυτόν ούτε ο Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Πλέον, στα 39 του χρόνια, έχει δηλώσει πως η φετινή σεζόν θα αποτελέσει κατά πάσα πιθανότητα την τελευταία στην καριέρα του έχοντας στο μυαλό του τη συμμετοχή στο Μουντιάλ της Ρωσίας, με τον θρυλικό πορτιέρε να αναμένεται πάντως να είναι περιζήτητος τον Ιούνιο του 2018!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η τορινέζικη "Tuttosport", ο Μπουφόν θα έχει να επιλέξει ανάμεσα σε τέσσερις προτάσεις με το που θα λήξει το συμβόλαιό τους με τους "μπιανκονέρι".

Italy goalkeeper Gianluigi Buffon celebrates his side's 1-0 win, at the end of the World Cup Group G qualifying soccer match between Italy and Israel at the Mapei Stadium in Reggio Emilia, Italy, Tuesday, Sept. 5, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
Italy goalkeeper Gianluigi Buffon celebrates his side's 1-0 win, at the end of the World Cup Group G qualifying soccer match between Italy and Israel at the Mapei Stadium in Reggio Emilia, Italy, Tuesday, Sept. 5, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Η πρώτη έρχεται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και τον Τζάνι Ινφαντίνο συγκεκριμένα, καθώς θέλει να του αναθέσει ρόλο μέσα στα ενδότερα της FIFA, όμως και η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία προτίθεται να του παραχωρήσει ανάλογη θέση.

Σε περίπτωση που θελήσει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο αλλά σε άλλη ομάδα (εκτός Ιταλίας) πλην Γιουβέντους, υπάρχει η Νιου Γιορκ Σίτι που είναι διατειθειμένη να του στρώσει χρυσάφι στα πόδια του ενώ ο τέταρτος δρόμος τον βγάζει στο... Τορίνο!

Και αυτό γιατί η "βέκια σινιόρα" εξετάζει το ενδεχόμενο να του προσφέρει πόστο τεχνικού διευθυντή για να τον κρατήσει κοντά της και μετά το "αντίο" του στα γήπεδα, όπως έκανε στο παρελθόν με τον Πάβελ Νέντβεντ ή όπως ενήργησε η Ρόμα με τον Φραντσέσκο Τότι.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez, Luca Bruno

News 24/7

24MEDIA NETWORK