Πάει να αρπάξει και άλλον παίκτη της Γιουβέντους η Μίλαν!

Ακούγεται απίστευτο όμως φουντώνουν οι φήμες στην Ιταλία που θέλουν την Μίλαν μετά τον Μπονούτσι να κάνει πρόταση και για άλλον παίκτη της Γιουβέντους!

Juventus' scorer Dani Alves, center, and his teammates Claudio Marchisio, right, and Gianluigi Buffon, left, celebrate their side's 2nd goal during the Champions League semi final second leg soccer match between Juventus and Monaco in Turin, Italy, Tuesday, May 9, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' scorer Dani Alves, center, and his teammates Claudio Marchisio, right, and Gianluigi Buffon, left, celebrate their side's 2nd goal during the Champions League semi final second leg soccer match between Juventus and Monaco in Turin, Italy, Tuesday, May 9, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Η Μίλαν έκανε σούπερ "κόλπο γκρόσο" στα μέσα Ιουλίου παίρνοντας από την Γιουβέντους τον καλύτερο αμυντικό της και έναν εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη, τον Λεονάρντο Μπονούτσι, δεν αποκλείεται όμως να έχει κρατήσει για το φινάλε των μεταγραφών νέο "χτύπημα" με... ασπρόμαυρο φόντο!

Όπως αποκάλυψε η "Rai Sport", η διοίκηση των "ροσονέρι" έχει έρθει ήδη σε μία πρώτη επαφή με τους παράγοντες των πρωταθλητών Ιταλίας αναφορικά με τον Κλάουντιο Μαρκίζιο, με το Νο 8 των Τορινέζων να εμφανίζεται δυσαρεστημένος από τη μεταχείριση που έχει από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και να σκέφτεται σοβαρά να ανοίξει την πόρτα της εξόδου.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο παίκτης, που έχει βγει μέσα από τις ακαδημίες των "μπιανκονέρι", είναι χολωμένος για το γεγονός πως δεν έπαιξε ούτε λεπτό στον τελικό του ιταλικού Super Cup ενώ αντιλαμβάνεται πως η παρουσία των Πιάνιτς, Κεντίρα και Ματουιντί του φράζει το δρόμο προς την ενδεκάδα.

Σε περίπτωση μάλιστα που η Γιουβέντους κινηθεί και για άλλον παίκτη, τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Μαρκίζιο δεν θα πει "όχι" στην προοπτική της Μίλαν, από τη στιγμή μάλιστα που το ερχόμενο καλοκαίρι έχουμε Μουντιάλ στη Ρωσία και ο ίδιος θέλει να αγωνίζεται για να αυξήσει τις πιθανότητες συμμετοχής του στη διοργάνωση με την εθνική Ιταλίας.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

News 24/7

24MEDIA NETWORK