Πανό με... υπονοούμενα για Μπουφόν

Ποιος είπε ότι όλοι εκτιμούν τον Τζιαλουίτζι Μπουφόν; Ειδάλλως οι οπαδοί της Ίντερ δεν θα κρεμούσαν πανό για να τον κράξουν προσωπικά.

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon stands on the pitch before the Champions League round of 16, first leg, soccer match between FC Porto and Juventus at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Feb. 22, 2017. (AP Photo/Paulo Duarte)
Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon stands on the pitch before the Champions League round of 16, first leg, soccer match between FC Porto and Juventus at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Feb. 22, 2017. (AP Photo/Paulo Duarte) AP

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν εκπέμπει σεβασμό μονάχα όταν αγωνίζεται στην εθνική. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι ο γκολκίπερ της Γιουβέντους, της πιο "μισητής" ομάδας σε όλη τη χώρα. Είναι ως εκ τούτου και ο ίδιος αντιπαθής. Πόσο μάλλον όταν ανοίγει το στόμα του και επιτίθεται σε όσους διαμαρτύρονται για τη διαιτησία.

Πρόσφατα ο βετεράνος τερματοφύλακας χρησιμοποίησε σκληρές φράσεις αφενός για τους δημοσιογράφους αφετέρου για εκείνους που θεωρούν εαυτούς αδικημένους όταν παίζουν απέναντι στη Γιουβέντους. Τα σχόλιά του αφορούσαν κυρίως τη Νάπολι και την Ίντερ, με αποτέλεσμα στο ματς της Κυριακής να υπάρξει αντίδραση.

Από τους φανατικούς των "νερατζούρι", οι οποίοι στο εντός έδρας ματς με την Αταλάντα κρέμασαν πανό στα χαμηλά του πετάλου για να φαίνεται καλά. " Παλιάτσε Μπουφόν, πες μας τα προγνωστικά", έγραψαν οι συνδεσμίτες της Ίντερ. Ποια θα μπορούσε να είναι μια ερμηνεία; Πώς ο διεθνής πορτιέρε ξέρει από πριν τ' αποτελέσματα διότι η Γιουβέντους είναι "χωμένη" παντού. Δώσε μας κανά σιγουράκι δηλαδή, κατά τη στοιχηματική διάλεκτο...

Πανό με... υπονοούμενα για Μπουφόν

Photo Credits: AP Photo/Paulo Duarte

News 24/7

24MEDIA NETWORK