Παρουσιάστηκε ο Κεντίρα από την Γιουβέντους

Με την υπόσχεση ότι θα τα δώσει όλα για να συνεχίσει η Γιουβέντους να γράφει ιστορία, ο Σάμι Κεντίρα παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης από τη νέα του ομάδα.

Παρουσιάστηκε ο Κεντίρα από την Γιουβέντους
Κεντίρα

Ο Σάμι Κεντίρα χαιρέτησε τους δημοσιογράφους μιλώντας στα ιταλικά και στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο της Γιουβέντους , την οποία χαρακτήρισε μία από τις λίγες ομάδες που βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με την Ρεάλ Μαδρίτης .

Το καλωσόρισμα της Γιουβέντους στον Κεντίρα

"Είναι πραγματική απόλαυση να βρίσκομαι εδώ. Ήρθα από την Ρεάλ Μαδρίτης και η Γιουβέντους είναι μία από τις λίγες ομάδες που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο. Αυτός ο σύλλογος έχει σπουδαία παράδοση και και πανέμορφες εγκαταστάσεις. Υπόσχομαι ότι θα τα δώσω όλα, προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα να συνεχίσει να γράφει ιστορία", είπε αρχικά ο 28χρονος μέσος.

Κατόπιν, ο Σάμι Κεντίρα εξήγησε : "Ήθελα μία νέα πρόκληση και η Γιουβέντους μου προσέφερε ακριβώς αυτό. Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα να αγωνιστώ στη Serie A. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα που έχει σκληρό ανταγωνισμό, ειδικά από τακτικής πλευράς. Πιστεύω ότι με αυτήν την ομάδα είναι ρεαλιστικός στόχος να φτάσω ξανά στην κορυφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Θεωρώ ότι η Γιουβέντους συγκαταλέγεται στους τέσσερις κορυφαίους συλλόγους της ηπείρου".

Τέλος, ο Γερμανός διεθνής παραδέχθηκε ότι είχε προσλάβει προσωπικό προπονητή για να διατηρείται σε υψηλό επίπεδο φυσικής κατάστασης ενόψει της νέας σεζόν: "Έπαιξα σε ελάχιστα επίσημα ματς από τον Μάρτιο, αλλά το καλοκαίρι στρώθηκα στη δουλειά και νιώθω πανέτοιμος. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εις θέση να συνεργαστώ με ανθρώπους που σου δίνουν την απαιτούμενη προσοχή και σε ωθούν προς την επιτυχία".

Διαβάστε ακόμη:

Κεντίρα για τέσσερα χρόνια στη Γιουβέντους

News 24/7

24MEDIA NETWORK