Πηγαίνει στην Άρσεναλ με 200.000.000 λίρες!

Ο Μάσιμο Αλέγκρι είναι μία ανάσα από το τέταρτο σερί νταμπλ του με την Γιουβέντους αλλά δεν λέει "όχι" σε μετακίνησή του στην Άρσεναλ! Βάζει όμως όρους για να γίνει αυτό...

Juventus coach Massimiliano Allegri looks from the bench prior to a Champions League quarter-final, 2nd leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Paul White)
Juventus coach Massimiliano Allegri looks from the bench prior to a Champions League quarter-final, 2nd leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Paul White) AP

Κατά τη διάρκεια της σεζόν αρκετοί εκτιμούσαν πως είχε έρθει το πλήρωμα του χρόνου για το τέλος στη συνεργασία του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι όμως τώρα το κλίμα έχει αντιστραφεί και οι οπαδοί της Γιουβέντους ούτε που δεν διανοούνται να χάσουν τον προπονητή των τίτλων.

Από το 2014 που έφτασε στο Τορίνο για να πάρει τη θέση του Αντόνιο Κόντε, ο άλλοτε τεχνικός της Μίλαν μετράει ήδη 7 μεγάλους εγχώριους τίτλους και δύο παρουσίες σε τελικούς Champions League ενώ θα πρέπει να γίνει ένα θαύμα για να μην κατακτήσει το τέταρτο διαδοχικό νταμπλ του με την "βέκια σινιόρα" και γράψει ιστορία στο ιταλικό αλλά και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Υπάρχει βέβαια πιθανότητα να τον χάσουν και για αυτό θα ευθύνεται η... Άρσεναλ, με τους Λονδρέζους να φέρονται διατεθειμένοι να του κάνουν πρόταση για να αναλάβει την ομάδα διαδεχόμενος τον Αρσέν Βενγκέρ μετά από 22 χρόνια παρουσίας του Αλσατού στον πάγκο.

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινό ρεπορτάζ της "Sun", ο Αλέγκρι δεν είναι αρνητικός αλλά για να κάνει το μεγάλο βήμα θέλει να του εγγυηθούν οι "κανονιέρηδες" πως θα... σπρώξουν το ποσό των 200.000.000 λιρών στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο ώστε η Άρσεναλ να γίνει... Γιουβέντους: να μπορεί δηλαδή να διεκδικήσει ακόμα και το Champions League.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως σε περίπτωση που γίνει το super deal και πειστεί ο Ιταλός να επιλέξει την Άρσεναλ ως τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, τότε δεν πρόκειται να κάνει πολλές αλλαγές από τη μέση και μπροστά (υπάρχουν άλλωστε οι ποιοτικοί Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ, Εζίλ και Μιχιταριάν), ωστόσο θα απαιτήσει αλλαγές στην άμυνα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK