Πώς να πει όχι σε τέτοια πρόταση ο Μάντζουκιτς;

Ο Μάριο Μάντζουκιτς "τρώει πάγκο" στην Γιουβέντους μετά την έλευση Ιγκουαΐν όμως έχει την ευκαιρία για "απόδραση" στην Κίνα. Διαβάστε για την σούπερ προσφορά στον Κροάτη.

Πώς να πει όχι σε τέτοια πρόταση ο Μάντζουκιτς;

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ευτυχισμένος τη φετινή σεζόν κοιτώντας την επιθετική του γραμμή, με τους Γκονσάλο Ιγκουαΐν και Πάουλο Ντιμπάλα να αποτελούν ένα από τα πιο δυνατά επιθετικά δίδυμα που κυκλοφορούν στην "Γηραιά Ήπειρο" και τον Μάριο Μάντζουκιτς να συνιστά μία χρυσή εφεδρεία.

Ίσως όμως το γεγονός πως ο Κροάτης επιθετικός βρίσκεται ξεκάθαρα πίσω από τους άλλους δύο όσον αφορά στο χρόνο συμμετοχής (έχει παίξει στα 343 από τα 810 διαθέσιμα λεπτά) στοιχίσει στους "μπιανκονκέρι" την απώλειά του, καθώς υπάρχει πλέον κίνδυνος από την... Ασία!

Πώς να πει όχι σε τέτοια πρόταση ο Μάντζουκιτς;

Όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η τορινέζικη εφημερίδα "Stampa", o 30χρονος άσος σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρό το ενδεχόμενο να αλλάξει όχι μόνο ομάδα, όχι μόνο χώρα αλλά και ήπειρο, από τη στιγμή που η Σανγκάη Σενχούα τον έχει βάλει στο στόχαστρο.

Έχει μάλιστα έτοιμη μία άκρως δελεαστική πρόταση για να τον "πείσει" να αφήσει τους πεντάκις πρωταθλητές Ιταλίας και η οποία είναι ύψους 32.000.000 ευρώ για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας (8.000.000 ευρώ το χρόνο)!

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η Γιουβέντους ούτε που θέλει να... ακούει για το ενδεχόμενο να χάσει τον Ιανουάριο τον Μάντζουκιτς, τον οποίο θεωρεί υπεραπαραίτητο ο Αλέγκρι για τους "μπιανκονέρι" της φετινής σεζόν, και μάλιστα σκοπεύει στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Ουντινέζε να του δώσει φανέλα βασικού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK