Σοκ με Κεντίρα στη Γιουβέντους

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο Σάμι Κεντίρα, ο οποίος τραυματίστηκε στη φιλική αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Μαρσέιγ και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 2 μήνες!

Σοκ με Κεντίρα στη Γιουβέντους

Άσχημα νέα για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος θα αναγκαστεί να στερηθεί τις υπηρεσίες του Σάμι Κεντίρα για τους επόμενους 2 μήνες. Ο Γερμανός αμυντικός μέσος τραυματίστηκε στη φιλική αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Μαρσέιγ το βράδυ του Σαββάτου (01/08) και οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον μηρό του δεξιού ποδιού.

Αυτό σημαίνει πως θα λείψει από τις πρώτες αναμετρήσεις της "Μεγάλης Κυρίας" σε ιταλικό πρωτάθλημα και Champions League, ενώ θα είναι απόντας κι από τους αγώνες της Εθνικής Γερμανίας στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2016. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 26χρονος άσος αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τραυματισμών τα χρόνια που αγωνίστηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως ήλπιζε να κάνει μία νέα αρχή με τη φανέλα των "μπιανκονέρι". Όμως, τα πράγματα δεν άρχισαν ιδανικά για τον ίδιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK