Στρέφεται σε Γκουαρίν αν "στραβώσει" του Ντράξλερ

Η Γιουβέντους προετοιμάζεται για το Super Cup Ιταλίας κόντρα στη Λάτσιο, όμως οι μεταγραφικές κινήσεις δεν μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, καθώς οι "μπιανκονέρι" αναμένουν άμεσες εξελίξεις στις υποθέσεις των Φρέντι Γκουαρίν και Τζούλιαν Ντάξλερ.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι προετοιμάζει τη Γιουβέντους ενόψει του Super Cup Ιταλίας κόντρα στην φιναλίστ του Κυπέλλου, Λάτσιο. Παρόλα αυτά, οι μεταγραφικές υποθέσεις δεν έχουν μπει στο... συρτάρι, καθώς μέσα στην εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις στις περιπτώσεις των Φρέντι Γκουαρίν και Τζούλιαν Ντάξλερ.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός αποτελεί τον βασικό μεταγραφικό στόχο των "μπιανκονέρι", όμως οι υπερβολικές απαιτήσεις της Σάλκε, καθιστούν -μέχρι στιγμής- δύσκολη την επίτευξη συμφωνίας. Οι διοικούντες την "Μεγάλη Κυρία" προσέφεραν 20.000.000 ευρώ, όμως η πρότασή τους απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

"Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε τον Ντράξλερ. Θα τον παραχωρήσουμε μόνο στην περίπτωση που δεχθούμε μία πραγματικά μεγάλη πρόταση. Αυτή την στιγμή η συμφωνία με τη Γιουβέντους δεν είναι κοντά", ανέφερε ο τεχνικός Διευθυντής των "Βασιλικών Μπλε", Άντρε Μπράιτενραϊτερ.

Η γερμανική ομάδα ζητά περισσότερα από 30.000.000 ευρώ, όμως η Γιουβέντους δεν πρόκειται να φτάσει σε τέτοια επίπεδα για έναν παίκτη που επιστρέφει από σοβαρό τραυματισμό. Αν δεν υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων οι άνθρωποι της "Γιούβε" θα στρέψουν την προσοχή τους στον άσο της Ίντερ, ο οποίος αποτελεί διαχρονικό μεταγραφικό στόχο της ιταλικής ομάδας και είναι πιο εύκολη περίπτωση. Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν τις προσεχείς ημέρες.

Εκτός από την ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή, ο Aθλητικός Διευθυντής, Μπέπε Μαρότα, κινείται για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, με τα ονόματα των Σικέιρα και Άλεξ Σάντρο να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, καθώς κι ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού, ύστερα από τους τραυματισμούς των Μπαρτζάλι και Κιελίνι.