"Συμφωνία Γιουβέντους-Μπάγερν για Γκέτσε"

Έτοιμη να πραγματοποιήσει μια σπουδαία μεταγραφή είναι η Γιουβέντους, καθώς όπως αναφέρει η εφημερίδα "Gazzetta dello Sport" ήρθε σε συμφωνία με την Μπάγερν για την απόκτηση του Μάριο Γκέτσε.

"Συμφωνία Γιουβέντους-Μπάγερν για Γκέτσε"

Η εφημερίδα "Gazzetta dello Sport" αποκάλυψε ότι η Γιουβέντους τα βρήκε με την Μπάγερν για την απόκτηση του Μάριο Γκέτσε και πως αρχίζει συζητήσεις με τον παίκτη, προκειμένου να κάνει το μεταγραφικό "μπαμ".

Στη συμφωνία μεταξύ των δυο ομάδων υπάρχει οψιόν που επιτρέπει στην Μπάγερν να αγοράσει ξανά τον παίκτη, ωστόσο κατά τα φαινόμενα ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του, όπερ σημαίνει ότι η μετακίνηση του 23χρονου μεσοεπιθετικού στο Τορίνο φαντάζει πιο εύκολη.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ