"Συμφωνία Μαστσεράνο με Γιουβέντους"

H Γιουβέντους θέλει να κάνει το "μπαμ" της μεταγραφικής περιόδου με την απόκτηση του Χαβιέρ Μαστσεράνο από την Μπαρτσελόνα.

"Συμφωνία Μαστσεράνο με Γιουβέντους"

Έτοιμη να κάνει το "μπαμ" με την απόκτηση του Χαβιέρ Μαστσεράνο είναι η Γιουβέντους. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Καταλανικής εφημερίδας " Sport", ο Αργεντινός άσος έχει δώσει τα χέρια με τους "μπιανκονέρι" για τριετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.

Ο 31χρονος αμυντικός χαφ σκέφτεται σοβαρά την αποχώρηση από το "Καμπ Νόου", καθώς θεωρεί πως η "Γιούβε" μπορεί να του προσφέρει το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του.

Εκτός από το οικονομικό σκέλος, η Γιουβέντους και κατ' επέκταση ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δίνει στον Μαστσεράνο τη δυνατότητα να επιστρέψει στη φυσική του θέση, στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Τα τελευταία χρόνια ο Αργεντινός έχει οπισθοχωρήσει στο κέντρο της άμυνας, αποτελώντας τον παρτενέρ του Ζεράρ Πικέ.

Παρόλα αυτά, το ρεπορτάζ της "Sport" αναφέρει πως οι διοικούντες τους "μπλαουγκράνα" δεν έχουν καμία πρόθεση να παραχωρήσουν τον Αργεντινό άσο, καθώς αποτελεί παίκτη-κλειδί στα πλάνα του Λουίς Ενρίκε. Όμως, όλα θα εξαρτηθούν από τη θέληση του παίκτη...

News 24/7

24MEDIA NETWORK