Τα... σπασμένα του Ρονάλντο τα πλήρωσε η Μπενεβέντο!

Λίγες ημέρες μετά τη συντριβή από την Ρεάλ, η Γιουβέντους ξέσπασε στην... Μπενεβέντο, νικώντας την με 4-2 και κάνοντας βήμα τίτλου. Χατ-τρικ από Ντιμπάλα, εκπληκτικό γκολ από Κόστα (VIDEO).

Τα... σπασμένα του Ρονάλντο τα πλήρωσε η Μπενεβέντο!

Η βαριά εντός έδρας ήττα από την Ρεάλ στο Τορίνο (0-3) στον πρώτο προημιτλεικό του Champions League άφησε σημαδια στην Γιουβέντους και αυτό μπορούσε να το αντιληφθεί και ο πλέον αδαής στο επόμενο ματς της "κυρίας", με την ουραγό και καταδικασμένη να επιστρέψει στη Serie B, Μπενεβέντο να της βάζει δύσκολα.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα σκόραρε στο 16' και στο 45' (πέναλτι) για την ομάδα του Αλέγκρι όμως σε καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν εξασφαλίστηκε η απαιτούμενη ηρεμία, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν ισάριθμες φορές με σκόρερ τον Ντιαμπατέ (24', 51').

Τα... σπασμένα του Ρονάλντο τα πλήρωσε η Μπενεβέντο!

Σε αντίθεση πάντως με τον CR7 πριν λίγες ημέρες, ο παίκτης της Μπενεβέντο δεν έγινε δήμιος για την Γιουβέντους αφού στο τελευταίο 20λεπτο το βάρος της φανέλας έπαιξε το ρόλο του στην τελική έκβαση της αναμέτρησης.

Ο Ντιμπάλα σκόραρε ξανά από το σημείο του πέναλτι στο 74' για να δώσει για τρίτη φορά προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας χατ-τρικ (τρίτο στην καριέρα του στην Serie A, όλα στη φετινή σεζόν) ενώ στο 82' ο Ντόουγκλας Κόστα "κλείδωσε" τη νίκη με ασύλληπτο σουτ εκτός περιοχής. Νίκη που έστειλε την "Γιούβε" στο +7 από την 2η Νάπολι και ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στο 7ο σερί σκουντέτο...

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2-4

News 24/7

24MEDIA NETWORK