Τελευταία εικόνα το... Κολλοσαίο πριν παίξει μπάλα στην Κίνα!

Λίγο πριν πετάξει για Κίνα όπου θα υπογράψει στην Hebei Fortune, ο Ερνάνες θέλησε να αποχαιρετήσει την Ιταλία κάνοντας ένα ποστάρισμα με νοσταλγικό άρωμα στο Instagram.

Τελευταία εικόνα το... Κολλοσαίο πριν παίξει μπάλα στην Κίνα!

Είναι έτοιμος πλέον να πει το τελευταίο αντίο στην Ιταλία και να ξεκινήσει την περιπέτειά του στην Άπω Ανατολή όμως πριν το κάνει ο Ερνάνες θέλησε να αποχαιρετήσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος, ο οποίος θα ταξιδέψει στην Κίνα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Hebei Fortune (οι Ιταλοί κάνουν λόγο για τριετές συμβόλαιο με 7 εκ.ευρώ ετήσιες απολαβές για τον ίδιο την ώρα που θα μπουν 9 εκ.ευρώ στα ταμεία της Γιουβέντους) επισκέφτηκε τη Ρώμη και ανέβασε selfie φωτογραφία από το ιστορικό Κολοσσαίο.

"Αυτή η εικόνα με έφερε κοντά στην Ιταλία. Τώρα που είναι ώρα να φύγω, αυτή είναι η τελευταία εικόνα που βλέπω #coliseum #gladiator #MaximusDecimusMeridios", έγραψε ο "Προφήτης" στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με την επιλογή του να είναι δικαιολογημένη καθώς τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του τα πέρασε στην Ρώμη από το 2010 μέχρι το 2014, όπου έφτιαξε το όνομά του με τη φανέλα της Λάτσιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι Κινέζοι έστρωσαν χρυσάφι για... ρεζέρβα της Γιουβέντους

News 24/7

24MEDIA NETWORK