Το φαβορί για αντί-Αλέγκρι είναι όνομα-έκπληξη από το... παρελθόν!

Οι άνθρωποι της Γιουβέντους σκέφτονται τη νέα σεζόν και χωρίς τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και έχουν ήδη κάνει κρούση σε διάσημο... άνεργο τεχνικό, που έχει ξανακάτσει στον πάγκο τους πριν από δύο σχεδόν δεκαετίες.

Juventus coach Massimiliano Allegri, right, gives instructions to his players during the Champions League first leg quarter final soccer match between Juventus and Real Madrid, at Juventus Stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 3, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus coach Massimiliano Allegri, right, gives instructions to his players during the Champions League first leg quarter final soccer match between Juventus and Real Madrid, at Juventus Stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 3, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ώρα για αλλαγή στην Γιουβέντους; Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν αρκετά δημοσιεύματα που έχουν κάνει την εμφάνισή τους τις τελευταίες ώρες στην Ιταλία, με τους συναδέλφους στη γειτονική χώρα να υποστηρίζουν πως οι διοικούντες τον σύλλογο εξετάζουν την επόμενη ημέρα χωρίς τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Οι δύο πλευρές συμπληρώνουν φέτος τέσσερα χρόνια κοινής παρουσίας και σε αυτό το διάστημα έχουν πανηγυρίσει τρία νταμπλ και κυνηγούν με αξιώσεις το τέταρτο, ενώ έχουν βρεθεί και σε δύο τελικούς Champions League, με τον Αλέγκρι να εμφανίζεται πάντως ανοιχτός στο ενδεχόμενο για το νέο βήμα και τους Τορινέζους να κάνουν από την πλευρά τους ανάλογες κινήσεις.

Juventus coach Massimiliano Allegri, left, greets Real Madrid's coach Carlo Ancelotti prior to the Champions League second leg semifinal soccer match between Real Madrid and Juventus, at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, May 13, 2015. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Juventus coach Massimiliano Allegri, left, greets Real Madrid's coach Carlo Ancelotti prior to the Champions League second leg semifinal soccer match between Real Madrid and Juventus, at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, May 13, 2015. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP PHOTO/DANIEL OCHOA DE OLZA

Σε περίπτωση μάλιστα που όντως υπάρξει "αντίο" από τον Αλέγκρι, τότε η πρώτη επιλογή της διοίκησης Ανιέλι φέρεται να είναι ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος είναι εκτός ομάδας μετά το διαζύγιο που πήρε στην αρχή της σεζόν με την Μπάγερν Μονάχου και έχει ένα πλούσιο βιογραφικό να επιδείξει.

Μίλαν, Τσέλσι, Παρί Σεν Ζερμέν, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου είναι οι ομάδες που έχει προπονήσει από το 2001 και μετά που έφυγε από την Γιουβέντους, με τους τιφόζι της "βέκια σινιόρα" να εμφανίζονται ωστόσο επιφυλακτικοί σχετικά με πιθανή επιστροφή του στο Πιεμόντε.

Όχι για το γεγονός πως στη διετία του εκεί δεν δέθηκε ιδιαίτερα με τους οπαδούς, οδηγώντας την ομάδα δύο διαδοχικές σεζόν στη 2η θέση (πίσω από την Λάτσιο το 2000 και από την Ρόμα το 2001) αλλά επειδή δεν "δέχονται" το ποδοσφαιρικό παρελθόν του και την αγάπη του για τις Μίλαν και Ρόμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK