Το νέο απόκτημα της Γιουβέντους σεβάστηκε τον... Μπονούτσι!

Ο Μπένεντικτ Χέβεντες αποκτήθηκε από την Γιουβέντους για να αντικαταστήσει τον Μπονούτσι και στη συνέντευξη Τύπου δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο ενθουσιασμένος!

Το νέο απόκτημα της Γιουβέντους σεβάστηκε τον... Μπονούτσι!

Καλύτερα δεν.... γίνεται! Ενάμιση μήνα μετά την αποχώρηση του Λεονάρντο Μπονούτσι η Γιουβέντους βρήκε το διάδοχό του στην καρδιά της άμυνας στο πρόσωπο του Μπένεντικτ Χέβεντες και ο Γερμανός διεθνής δεν έκρυψε τον τεράστιο ενθουσιασμό του για τη νέα πρόκληση που έχει μπροστά του.

"Η Γιουβέντους είναι ένας από τους πέντε σημαντικότερους συλλόγους στον κόσμο και το να είμαι μέλος αυτής της ομάδας είναι τεράστιο προνόμιο και τιμή. Είναι σίγουρο ότι θα περάσω εδώ φανταστικά χρόνια και θα δώσω το μάξιμουμ.

Σκέφτομαι επίσης την εθνική ομάδα, έχω στόχο να βρεθώ στο Μουντιάλ και παίζοντας εδώ θα με βοηθήσει να επιστρέψω σε υψηλό επίπεδο", τόνισε αρχικά ο 29χρονος άσος και πρόσθεσε: "Πιστεύω ότι μπορώ να παίξω σε άμυνα είτε με τρεις είτε με τέσσερις παίκτες, μπορώ να παίξω σέντερ μπακ ή στα άκρα.

Στο τελευταία Μουντιάλ αγωνίστηκα για πρώτη φορά στην καριέρα μου αριστερό μπακ, θέτω πάντα τον εαυτό μου στην υπηρεσία της ομάδας και το ίδιο θα κάνω και εδώ".

Το νέο απόκτημα της Γιουβέντους σεβάστηκε τον... Μπονούτσι!

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην του γίνει ερώτηση για το γεγονός πως έρχεται στην "βέκια σινιόρα" για να κάνει τους φίλους της ομάδας να... ξεχάσουν τον Μπονούτσι, με τον Χέβεντες να απαντάει:

"Θεωρώ πως είμαι ηγέτης, ήμουν ο αρχηγός στα τμήματα υποδομής της Σάλκε και μετά ήμουν αρχηγός και της πρώτης ομάδας για έξι χρόνια. Δεν πιστεύω πως είναι σωστό να γίνεται σύγκριση ανάμεσα στον Μπονούτσι και εμένα, ο καθένας έχει τις αρετές του και θέλω να με κρίνουν για τις εμφανίσεις μου".

Το σεβασμό του προς τον Μπονούτσι ο Χέβεντες το έδειξε πάντως και με το νούμερο που επέλεξε, αφού σε αντίθεση με το Νο 19 (το φορούσε ο Μπονούτσι) που απαιτούσαν οι οπαδοί να πάρει, εκείνος προτίμησε το Νο 21, που είχε μείνει "ορφανό" από τη στιγμή που πήγε το "10" στον Ντιμπάλα.

"Θεωρώ ότι το Νο 21 το έχουν φορέσει μεγάλα ονόματα όπως οι Τουράμ και Ντιμπάλα και είναι τιμή για μένα να το φορώ", είπε μεταξύ άλλων.

Photo Credits: Επίσημος λογαριασμός της Γιουβέντους στο Twitter

News 24/7

24MEDIA NETWORK