"Κλείδωσε" το πόσο που βάζει στην... τσέπη ο Ντιμπάλα

Και με τη... βούλα νέο συμβόλαιο στον Ντιμπάλα, ο οποίος παραμένει στο Τορίνο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 με πολύ υψηλή αμοιβή.

Juventus's Paulo Dybala, left, celebrates after scoring his side's first goal during a Champions League, quarterfinal, first-leg soccer match between Juventus and Barcelona, at the Juventus Stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 11, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus's Paulo Dybala, left, celebrates after scoring his side's first goal during a Champions League, quarterfinal, first-leg soccer match between Juventus and Barcelona, at the Juventus Stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 11, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Με τη φανέλα της Γιουβέντους έως το καλοκαίρι του 2022 θα αγωνίζεται ο Πάουλο Ντιμπάλα, όπως σας είχε ενημερώσει το Contra.gr από το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης.

Πλέον οι ετήσιες του απολαβές θα φτάσουν στα 7.5 εκατ. ευρώ, ενώ η Γιουβέντους δεν έχει θέσει ρήτρα αποδέσμευσης, κάτι που σημαίνει ότι για να πωληθεί θα πρέπει να κατατεθεί πρόταση που θα είναι αποδεκτή από την ομάδα.

"Θέλω να πετυχαίνω σε οτιδήποτε κάνω κι αυτή τη στιγμή η Γιουβέντους είναι η καταλληλότερη ομάδα για να κατακτήσω τίτλους", τόνισε ο Αργεντινός διεθνής, ο οποίος φάνηκε ικανοποιημένος απ' την επιλογή του.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

News 24/7

24MEDIA NETWORK