Το ποστάρισμα των... 10.000.000 από τον Ντιμπάλα!

Ο Πάουλο Ντιμπάλα υπέγραψε με χατ-τρικ την εντυπωσιακή ανατροπή της Γιουβέντους στην έδρα της Τζένοα και το γιόρτασε με ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο!

Juventus' Paulo Dybala, center, celebrates after scoring during the Italian Super Cup final match between Lazio and Juventus at Rome's Olympic stadium, Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Juventus' Paulo Dybala, center, celebrates after scoring during the Italian Super Cup final match between Lazio and Juventus at Rome's Olympic stadium, Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Η Τζένοα έβαλε δύσκολα στην Γιουβέντους όταν και προηγήθηκε 2-0 μόλις στο 7ο λεπτό στο "Marassi" για την 2η αγωνιστική της Serie A όμως ο Πάουλο Ντιμπάλα δεν είχε διάθεση να δει την ομάδα του να πετάει βαθμούς τόσο νωρίς και με τρία γκολ που σημείωσε οδήγησε τους πρωταθλητές Ιταλίας στην ανατροπή με σκορ 4-2.

Αυτό ήταν το πρώτο χατ-τρικ για τον "Joya" με την ασπρόμαυρη φανέλα και το Νο 10 της "Γιούβε" (από το καλοκαίρι του δόθηκε το συγκεκριμένο ιστορικό νούμερο) το γιόρτασε με ξεχωριστό τρόπο.

Αρχικά ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφία του μέσα από τα αποδυτήρια, στο φινάλε του αγώνα, και έπειτα έκανε άλλα δύο ποσταρίσματα με αφορμή το γεγονός ότι ξεπέρασε 10.000.000 followers στη σελίδα του!

Στη δε τελευταία photo που ανέβασε, τον βλέπουμε με τον πανηγυρισμό σήμα-κατατεθέν του ενώ ευχαριστεί σε 10... διαφορετικές γλώσσες για την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του.

Giornata indimenticabile ⚽️ Imposible olvidar este día. Grande rimonta oggi Go Go Go

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paulo Dybala (@paulodybala) στις

Fantástico millones de seguidores, justo hoy! Fantastico, milioni di follower proprio oggi! Fantastic, million followers today! STAY TUNED tomorrow ! #milestone #10million

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paulo Dybala (@paulodybala) στις

We are million ! Thank you all! Gracias! Grazie! Merci! Obrigado! Danke! Terima Kasih! Спасибо!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paulo Dybala (@paulodybala) στις

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

News 24/7

24MEDIA NETWORK