Τους "έκλεισε το σπίτι", ζητά και άλλα λεφτά ο Ιγκουαΐν!

Δεν δείχνει... έλεος απέναντι στην Νάπολι ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, καθώς πέρα από τα δύο γκολ του στην πρώην ομάδα του, τώρα και ζητάει και άλλα χρήματα. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Τους "έκλεισε το σπίτι", ζητά και άλλα λεφτά ο Ιγκουαΐν!

"Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο", αναφέρει η σοφή λαϊκή ρήση και ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν όχι μόνο το σέρβιρε στην πρώην ομάδα του αλλά ετοιμάζεται τώρα και για "δεύτερο πιάτο".

Ο Αργεντινός επιθετικός "απάντησε" με εμφατικό τρόπο στην Νάπολι και στους οπαδούς της σκοράροντας δύο φορές στο δεύτερο ημιτελικό του Coppa Italia στο "San Paolo" και χαρίζοντας στην Γιουβέντους την πρόκριση στον τελικό ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα κυνηγάει μία ακόμα νίκη απέναντι στους πρώην εργοδότες του, εκτός γηπέδου αυτή τη φορά.

Τους "έκλεισε το σπίτι", ζητά και άλλα λεφτά ο Ιγκουαΐν!

Όπως αποκαλύπτει η "Gazzetta dello Sport" έχει κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να λυθούν μέσω διαιτητικού δικαστηρίου οι οικονομικές διαφορές που υπάρχουν μεταξύ εκείνου και της Νάπολι, με τον επιθετικό της Γιουβέντους να υποστηρίζει πως ο πρόεδρος των "παρτενοπέι", Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, του χρωστάει 600.000 ευρώ για τα δικαιώματα της εικόνας του για τη σεζόν 2015-16 και ένα μέρος επίσης της σεζόν 2014-15.

Πάντως οι οπαδοί της Γιουβέντους δεν περιμένουν την έκβαση της διαμάχης του παίκτη τους με την Νάπολι για να τον λατρέψουν καθώς αυτό έχει γίνει ήδη μετά τα δύο γκολ του μέσα στο άντρο της Νάπολι. Απόδειξη το πανό που κρέμασαν την Πέμπτη στην είσοδο του προπονητικού κέντρου της ομάδας στο Βίνοβο, που έγραφε: "Ευχαριστούμε Ιγκουαΐν, επίσης ευχαριστούμε και τα υπόλοιπα παιδιά. Μέχρι τέλους, Forza Γιούβε".

Τους "έκλεισε το σπίτι", ζητά και άλλα λεφτά ο Ιγκουαΐν!

News 24/7

24MEDIA NETWORK