"Τρελαμένος" με Κριστιάνο και ο... Μάικ Τζέιμς!

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού Μάικ Τζέιμς δεν κρύβει την αγάπη του για την Γιουβέντους και το έδειξε για μία ακόμα φορά, με την άμεση αντίδρασή του μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Ρονάλντο!

"Τρελαμένος" με Κριστιάνο και ο... Μάικ Τζέιμς!
ΕUROKINISSI , AP PHOTO/FRANCISCO SECO, FILE

Λατρεύει την πορτοκαλί μπάλα όμως αυτό δεν τον εμποδίζει να έχει αγάπη και για την ασπρόμαυρη και μάλιστα μία από τις μεγάλες ποδοσφαιρικές του αδυναμίες είναι η Γιουβέντους.

Ο λόγος για τον Μάικλ Τζέιμς, με τον 27χρονο Αμερικανό γκαρντ να είναι φανατικός υποστηρικτής της '"βέκια σινιόρα" και να χρησιμοποιεί συχνά-πυκνά το... αγαπημενο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter, για να καταθέτει την άποψή του για την ομάδα της καρδιάς του.

Αυτό έκανε και το απόγευμα της Τρίτης (10/7) έχοντας μάλιστα μία σημαντική αφορμή: την ανακοίνωση από πλευράς Γιουβέντους της συμφωνίας της με την Ρεάλ για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

"Εδώ είμαστεεεεεεεεε", έγραψε ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού για την τεράστια μεταγραφή της Γιουβέντους και μάλλον τη δική του σκέψη πρέπει να την έκαναν και πολλοί ακόμα τιφόζι των Τορινέζων.

Μην ξεχνάει άλλωστε κανείς πως η Γιουβέντους είναι το απόλυτο αφεντικό στην Ιταλία αυτή τη δεκαετία και πως εκείνο που της λείπει είναι το Champions League (έχει δύο χαμένους τελικούς, το 2015 και το 2017 ενώ συνολικά έχει μόνο 2 κατακτήσεις σε 9 συμμετοχές σε τελικούς), με τον Ρονάλντο να έχει 5 στη συλλογή του...

News 24/7

24MEDIA NETWORK