Κρεμάει παπούτσια ο Τότι; Ούτε για ανέκδοτο!

Όλοι πίστευαν πως αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν του Φραντσέσκο Τότι ως παίκτης της Ρόμα όμως ο καπιτάνο δείχνει έτοιμος για μία ακόμα υπέβαση. Μετά το ρεσιτάλ του με τη Σαμπντόρια παραδέχτηκε μάλιστα πως δεν βρίσκει κάποιο λόγο να σταματήσει!

Κρεμάει παπούτσια ο Τότι; Ούτε για ανέκδοτο!

Αν λάβουμε υπόψη τις ημερομηνίες στη ταυτότητά του θα δούμε πως ο Φραντσέσκο Τότι θα συμπληρώσει 40 χρόνια ζωής σε δύο εβδομάδες από τώρα και θα εισέλθει στην πέμπτη δεκαετία της ζωής του, όμως στο χορτάρι η (προχωρημένη ποδοσφαιρική) ηλικία του δεν φαίνεται.

Τρανή απόδειξη το τελευταίο παιχνίδι της Ρόμα το απόγευμα της Κυριακής απέναντι στη Σαμπντόρια, με τον καπιτάνο να υπογράφει την ανατροπή για τους Ρωμαίους (από 1-2 σε 3-2) βγάζοντας μία ασίστ αλλά και πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις από την άσπρη βούλα.

Κρεμάει παπούτσια ο Τότι; Ούτε για ανέκδοτο!

Ήταν τέτοια μάλιστα η έκσταση του εμβληματικού αρχηγού της Ρόμα ώστε να δηλώνει με περισσή ειλικρίνια στο φινάλε πως δεν αισθάνεται καθόλου έτοιμος να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια!

"Από τη στιγμή που είμαι σε αυτή την κατάσταση γιατί πρέπει να σταματήσω. Το μυαλό είναι σημαντικό και σε βοηθάει σε όλα ενώ υπάρχει και η ηρεμία που μου μεταδίδει η οικογένειά μου", τόνισε χαρακτηριστικά ο Τότι, παραδεχόμενος ταυτόχρονα πως για πρώτη φορά στην καριέρα του ένιωσε φόβο μήπως αστοχήσει σε πέναλτι!

Κρεμάει παπούτσια ο Τότι; Ούτε για ανέκδοτο!

Ακόμα και ο Σπαλέτι με τον οποίο είχαν έρθει σε ολική ρήξη κάποια στιγμή την περασμένη σεζόν υποκλίθηκε σε αυτόν ("θα ήθελα άλλους 4-5 Τότι μέσα στο γήπεδο" η ατάκα του) ενώ μένει πλέον να δούμε αν ο Τζέιμς Παλότα θα αναθεωρήσει την άποψη που είχε εκφράσει το περασμένο καλοκαίρι πως η 23η θα είναι και η τελευταία σεζόν του Τότι ως ποδοσφαιριστής της Ρόμα.

Υπάρχει μάλιστα και ένα στατιστικό που αφορά τον Τότι και το οποίο προκαλεί δέος όσον αφορά στη δεινότητά του του σκοράρισμα. Στα 10 τελευταία ματς της Serie A έχει αγωνιστεί 205 λεπτά και έχει σκοράρει 5 φορές: δηλαδή ένα γκολ ανά 41 λεπτά!

Την ίδια ώρα ο περσινός πρώτος σκόρερ του Καμπιονάτο και πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην κατηγορία, Γκονσάλο Ιγκουαΐν, σκοράρει ένα γκολ κάθε 59 λεπτά στον ίδιο αριθμό αγώνων έχοντας όμως παίξει περισσότερο (471 λεπτά).

Ρόμα - Σαμπντόρια 3-2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τον Τότι δεν θα τον κερδίσεις. Τον Τότι!
Η καριέρα του Τότι σε 23 αυτοκόλλητα
Σπάραξε ο μικρός οπαδός της Ρόμα στο γκολ του Τότι

News 24/7

24MEDIA NETWORK