"Ξεσπάθωσε" κατά πάντων ο Στρούτμαν

Ο Κέβιν Στρούτμαν με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter, απάντησε σε όσους τον είχαν... ξεγραμμένο, αποκαλύπτοντας πως είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

"Ξεσπάθωσε" κατά πάντων ο Στρούτμαν

Ο μέσος της Ρόμα, Κέβιν Στρούτμαν, απάντησε στα σενάρια περί πρόωρου τέλους στην καριέρα του. Την περασμένη εβδομάδα ο πρώην γιατρός της Ρόμα, Μάριο Μπρότζι με δηλώσεις του σε κάμερα της ιταλικής τηλεόρασης, άφηνε ελάχιστα περιθώρια αισιοδοξίας.

O 26χρονος άσος, με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter, "ξεσπάθωσε" κατά πάντων, αποκαλύπτοντας πως παρά το γεγονός πως τον είχαν ξεγραμμένο, είναι πολύ κοντά στην επιστροφή στην δράση.

Διαβάστε αναλυτικά την δήλωσή του:

"Αντίθετα με όσα έλεγαν τα ρεπορτάζ, επέστρεψα στις προπονήσεις και δουλεύω σκληρά για την επιστροφή μου στα γήπεδα. Παρακαλώ μην πιστεύετε ανθρώπους που δεν με έχουν δει ποτέ στη ζωή τους. Απλά ακολουθήστε τη δική μου σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και της Ρόμα, όπου θα σας κρατάμε ενήμερους για την πρόοδο μου. Βρίσκομαι σε πρόγραμμα για να επιστρέψω με την έναρξη της προετοιμασίας για την επόμενη χρονιά"

Διαβάστε ακόμα:

Ενδεχόμενο για πρόωρο τέλος στην καριέρα του Στρούτμαν

News 24/7

24MEDIA NETWORK