Ανανέωσε με Λάτσιο ο Πιόλι

Ο Στέφανο Πιόλι επιβραβεύθηκε για την εξαιρετική πορεία της Λάτσιο την εφετινή σεζόν, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα για ακόμα δύο χρόνια.

Ανανέωσε με Λάτσιο ο Πιόλι

Η Λάτσιο πραγματοποίησε μία τρομερή χρονιά στη Serie A, τερματίζοντας στην 3η θέση και κερδίζοντας το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Πρωτεργάτης του εγχειρήματος ο Στέφανο Πιόλι, ο οποίος κάθισε στον πάγκο των "λατσιάλι" το περασμένο καλοκαίρι και παρουσίασε μία ιδιαίτερη θελκτική ομάδα.

Η διοίκηση της Λάτσιο έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη, με συνέπεια να του προταθεί νέο συμβόλαιο διετούς διάρκειας, το οποίο και αποδέχθηκε, ενώ σήμερα (11/06) ήρθε κι επίσημη ανακοίνωση.

 

Μουσική ΜΟΥΣΙΚΗ

5 Γιγάντων συναυλίες: Ο Αγγελάκας, ο Χαρούλης, ο Παυλίδης, ο Θανάσης & ο Σωκράτης σε εικόνες

Γιάννης Χαρούλης, Παύλος Παυλίδης, Γιάννης Αγγελάκας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας το κράτησαν ζωντανό και φέτος στην Τεχνόπολη. Και εμείς τους απαθανατίσαμε.

Τηλεόραση ΤΡΕΙΣ ΧΑΡΙΤΕΣ

Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησαν οι επαναλήψεις

Πολλές παλιές σειρές της δεκαετίας του '90 που έχουν παιχθεί ξανά και ξανά σε επανάληψη στην ελληνική τηλεόραση. Ποιος όμως ο λόγος που μια από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του MEGA, έπαψε να προβάλλεται; Το reunion που δεν έγινε ποτέ...

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ