Ανανέωσε με Λάτσιο ο Πιόλι

Ο Στέφανο Πιόλι επιβραβεύθηκε για την εξαιρετική πορεία της Λάτσιο την εφετινή σεζόν, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα για ακόμα δύο χρόνια.

Ανανέωσε με Λάτσιο ο Πιόλι

Η Λάτσιο πραγματοποίησε μία τρομερή χρονιά στη Serie A, τερματίζοντας στην 3η θέση και κερδίζοντας το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Πρωτεργάτης του εγχειρήματος ο Στέφανο Πιόλι, ο οποίος κάθισε στον πάγκο των "λατσιάλι" το περασμένο καλοκαίρι και παρουσίασε μία ιδιαίτερη θελκτική ομάδα.

Η διοίκηση της Λάτσιο έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη, με συνέπεια να του προταθεί νέο συμβόλαιο διετούς διάρκειας, το οποίο και αποδέχθηκε, ενώ σήμερα (11/06) ήρθε κι επίσημη ανακοίνωση.

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ