Διαψεύδει για Φελίπε Άντερσον η Λάτσιο

Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει όσα είπε ο πρόεδρός της, Κλαούντιο Λοτίτο, σχετικά με την πώληση του Φελίπε Άντερσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέδωσε η Λάτσιο.

Διαψεύδει για Φελίπε Άντερσον η Λάτσιο

Ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο, φέρεται να αποκάλυψε στους δημοσιογράφους την πώληση του Φελίπε Άντερσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. "Ο Φελίπε Άντερσον θα μετακινηθεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη νέα σεζόν, για 60.000.000 ευρώ. Τον αγόρασα για 8.000.000 ευρώ και τον πούλησα στην εφταπλάσια τιμή", τόνισε χαρακτηριστικά.

Με ανακοίνωσή τους, οι "λατσιάλοι" ουσιαστικά διέψευσαν όσα είπε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, αναφέροντας πως "Σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις που αποδίδονται στον πρόεδρο, Κλαούντιο Λοτίτο σχετικά με την υποτιθέμενη πώληση του Φελίπε Άντερσον, η Λάτσιο σημειώνει πως αυτές δεν έχουν βάση".

 

Αν αναλογιστεί κανείς, πως ο Βραζιλιάνος δεν διανύει την καλύτερη σεζόν του στην Ιταλία, είναι σίγουρο πως οι φήμες αυτές μόνο κακό δεν κάνουν στον ποδοσφαιριστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Ο Φελίπε Άντερσον στη Γιουνάιτεντ για 60 εκ. ευρώ"!

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ