Μπιέλσα: "Να γιατί έφυγα από τη Λάτσιο"

O Mαρσέλο Μπιέλσα δεν άργησε να τοποθετηθεί για το άδοξο και πολύ σύντομο τέλος της συνεργασίας του με τη Λάτσιο.

Μπιέλσα: "Να γιατί έφυγα από τη Λάτσιο"

Στην αντεπίθεση πέρασε το βράδυ της Παρασκευής ο Μαρσέλο Μπιέλσα καταλογίζοντας στην Λάτσιο αθέτηση υποσχέσεων και μη τήρηση δεσμεύσεων.

Ο Αργεντινός προπονητής, ο οποίος παραιτήθηκε μόλις δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με τους "λατσιάλι" αποκάλυψε τα εξής: "Η Λάτσιο είχε δεσμευτεί όταν υπογράψαμε ότι θα αγόραζε τουλάχιστον τέσσερις παίκτες πριν από τις 5 Ιουλίου. Κάτι τέτιοι δεν έγινε ποτέ. Είχα καταστήσει σαφές ότι οι μεταγραφές αυτές θα ήταν απαραίτητες για να ξεκινήσω δουλειά.

Ο σύλλογος προτίμησε να δημοσιοποιήσει τη συμφωνία μας πριν τηρήσει αυτή τη δέσμευση. Θέλω επίσης να τονίσω ότι στα χέρια μου δεν υπάρχει καμία πρόταση για δουλειά από άλλη ομάδα.Σύντομα δε θα στείλω και το έγγραφο που θα πιστοποιεί την παραίτησή μου".

Θυμίζουμε εδώ ότι στον ιταλικό, κυρίως, Τύπο γράφτηκε κατά κόρον ότι ο Μπιέλσα αποχώρησε έχοντας δεχθεί πρόταση από την ομοσπονδία της Αργεντινής για την Εθνική ομάδα της χώρας.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ