Ο Κλόζε βρήκε το λιμάνι του στη Λάτσιο

Άλλον ένα χρόνο θα παίξει ποδόσφαιρο στη Λάτσιο ο Μίροσλαβ Κλόζε, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Ο Κλόζε βρήκε το λιμάνι του στη Λάτσιο

Η Λάτσιο ήθελε τον Μίροσλαβ Κλόζε και ο Μίροσλαβ Κλόζε τη Λάτσιο. Ο Γερμανός επιθετικός, στα 37 του πλέον, συμφώνησε να παραμείνει στην ιταλική ομάδα στη σεζόν που θα επιστρέψει στο Champions League και να είναι μία από τις σταθερές στη γραμμή κρούσης, κλείνοντας ενδεχομένως τη γεμάτη γκολ καριέρα του μετά από πέντε χρόνια στη Ρώμη.

Στο μήνυμα με το οποίο κοινοποίησε την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο ο ίδιος έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης πως "πρόκειται για μια απόφαση καρδιάς. Η οικογένειά μου και εγώ νιώθουμε πολύ καλά στη Ρώμη και στη Λάτσιο. Οι οπαδοί είναι φανταστικοί και λαμβάνουμε καθημερινά την αγάπη και τη ζεστασιά τους. Είναι μοναδικοί".

Ο Κλόζε έπαιξε σε 40 παιχνίδια πέρυσι, βρήκε δίχτυα 16 φορές και έδωσε 6 ασίστ! Ο Στέφανο Πιόλι τον εκτιμάει, τον ίδιο και ο βετεράνος Γερμανός, ως εκ τούτου δεν υπήρχε λόγος να μην ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών έως το καλοκαίρι του 2016, τη στιγμή που η προσωπικότητά του θα κάνει καλό σε μια περίοδο με αυξημένες απαιτήσεις.

Μηχανή του χρόνου ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Η 'ασυγχώρητη' από τους Ρωμαίους παρθενία των Χριστιανών και η ποινή του δημόσιου βιασμού

Γιατί οι Ρωμαία αντιμετώπισαν την παρθενία των γυναικών που ασπάστηκαν το Χριστιανισμό ως μέγα εχθρό. Ο δήμιος αναλάμβανε την εκτέλεση του δημόσιο βιασμού τους ή ακόμη και ο ίδιος ο αυτοκράτορας

Κύπρος ΚΥΠΡΙΑΚΟ

Γιαλλουρίδης στο NEWS 247: Να μην θυσιάσουμε την Κύπρο

Τους κινδύνους της «άνισης διαπραγμάτευσης» για την επίλυση του Κυπριακού υπογραμμίζει σε συνέντευξή του στο NEWS 247 o Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής κ. Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης, ο οποίος τονίζει ότι «η ελληνική πλευρά δεν διαπραγματεύεται με τους Τουρκοκύπριους, αλλά ουσιαστικά με την Άγκυρα»

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ