Ο Κλόζε βρήκε το λιμάνι του στη Λάτσιο

Άλλον ένα χρόνο θα παίξει ποδόσφαιρο στη Λάτσιο ο Μίροσλαβ Κλόζε, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Ο Κλόζε βρήκε το λιμάνι του στη Λάτσιο
Μίροσλαβ Κλόζε Λάτσιο

Η Λάτσιο ήθελε τον Μίροσλαβ Κλόζε και ο Μίροσλαβ Κλόζε τη Λάτσιο. Ο Γερμανός επιθετικός, στα 37 του πλέον, συμφώνησε να παραμείνει στην ιταλική ομάδα στη σεζόν που θα επιστρέψει στο Champions League και να είναι μία από τις σταθερές στη γραμμή κρούσης, κλείνοντας ενδεχομένως τη γεμάτη γκολ καριέρα του μετά από πέντε χρόνια στη Ρώμη.

Στο μήνυμα με το οποίο κοινοποίησε την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο ο ίδιος έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης πως " πρόκειται για μια απόφαση καρδιάς. Η οικογένειά μου και εγώ νιώθουμε πολύ καλά στη Ρώμη και στη Λάτσιο. Οι οπαδοί είναι φανταστικοί και λαμβάνουμε καθημερινά την αγάπη και τη ζεστασιά τους. Είναι μοναδικοί".

Ο Κλόζε έπαιξε σε 40 παιχνίδια πέρυσι, βρήκε δίχτυα 16 φορές και έδωσε 6 ασίστ! Ο Στέφανο Πιόλι τον εκτιμάει, τον ίδιο και ο βετεράνος Γερμανός, ως εκ τούτου δεν υπήρχε λόγος να μην ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών έως το καλοκαίρι του 2016, τη στιγμή που η προσωπικότητά του θα κάνει καλό σε μια περίοδο με αυξημένες απαιτήσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK