Ρόμα - Ίντερ 4-2 (VIDEOS)

Η Ρόμα ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια στο ιταλικό ντέρμπι με την Ίντερ. Οι "τζιαλορόσι" πραγματοποίησαν μία εξαιρετική εμφάνιση, επικρατώντας με 4-2. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Μίραλεμ Πιάνιτς.

Ρόμα - Ίντερ 4-2 (VIDEOS)

Η Ρόμα μπήκε πιο δυνατά στο ντέρμπι, χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες στο 4', όταν το σουτ του Φραντσέσκο Τότι πέρασε έξω από την εστία του Χαντάνοβιτς και στο 19' με τον Άντεμ Λιάγιτς να κάνει το σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και τον Σλοβένο πορτιέρο να πέφτει και να αποκρούει στη δεξιά του γωνία.

Οι παίκτες της Ρόμα είδαν την πίεσή τους να "αποδίδει καρπούς" στο 21ο λεπτό. Ο Λιάγιτς έκανε την σέντρα στο κέντρο της μικρής περιοχής με τον επερχόμενο Ζερβινιό να πλασάρει σε κενή εστία.

Μετά την επίτευξη του γκολ ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, με τους "τζιαλορόσι" να διατηρούν τον έλεγχο του παιχνιδιού και τους παίκτες της Ίντερ να προσπαθούν μέσω αντεπιθέσεων να φανούν απειλητικοί.

Κόντρα στη ροή του αγώνα οι "νερατζούρι" κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα στο 36', όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ο Ρανόκια πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντε Σάνκτις.

Τρία λεπτά αργότερα ο αρχηγός της Ίντερ θα "σώσει" την ομάδα του, καθώς θα πραγματοποιήσει σωτήριο τάκλιν πάνω στον Ζερβινιό, λίγο πριν πλασάρει τον Χαντάνοβιτς.

Οι Ρωμαίοι πίεσαν με σκοπό να πετύχουν το δεύτερο γκολ πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι "τζιαλορόσι" μπήκαν... φουριόζοι, κάνοντας το 2-1 στο 47' με το "δικό" μας, Χοσέ Χολέμπας. Ο Έλληνας μπακ με υπέροχη ατομική ενέργεια... εξέθεσε δύο αμυντικούς της Ίντερ κι έστειλε με δυνατό σουτ την μπάλα στην αριστερή γωνία του Χαντάνοβιτς.

Η Ίντερ απάντησε άμεσα. Αρχικά, έχασε μία σημαντική ευκαιρία στο 53' όταν ο Οσβάλντο κατέβασε την μπάλα μέσα στην περιοχή, έκανε το ψαλιδάκι, με την μπάλα όμως να περνάει δίπλα από το δοκάρι του Ντε Σάνκτις, ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης ισοφάρισε σε 2-2, με γυριστό. Τυχερός ο Ιταλός επιθετικός, καθώς η μπάλα βρήκε στον Αστόρι, με αποτέλεσμα να μπερδέψει τον Ντε Σάνκτις.

Ο αγώνας απέκτησε "φρενήρη" ρυθμό με τη Ρόμα να παίρνει εκ νέου το προβάδισμα με σουτ από τον Πιάνιτς, ύστερα από απίστευτη ασίστ του... πεσμένου Τότι στο 60ο λεπτό.

Οι μαζεμένες αλλαγές έριξαν λίγο το ρυθμό τις αναμέτρησης, καθώς οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έψαχναν να βρουν τα πατήματά τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Γκάρι Μεδέλ με σουτ στο 68' απείλησε, όμως ο Ντε Σάνκτις δήλωσε "παρών" διώχνοντας δύσκολα σε κόρνερ.

Με την είσοδο του Χουάν Ιτούρμπε η Ρόμα ανέβασε εκ νέου την απόδοση της. Στο 86' ο Αργεντινός από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 92' ο Πιάνιτς με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ολοκλήρωσε το θρίαμβο για τους Ρωμαίους, με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Χαντάνοβιτς.

Οι συνθέσεις:

Ρόμα (4-3-3): Ντε Σάνκτις, Μαϊκόν, Αστόρι, Μανωλάς, Χολέβας, Ναϊνγκολάν, Πιάνιτς, Κεϊτά (Ντε Ρόσι 64'), Λιάγιτς (Φλορέντσι 64'), Τότι (Ιτούρμπε 85'), Ζερβινιό

Ίντερ (4-3-1-2): Χαντάνοβιτς, Ζουάν, Καμπανιάρο, Ρανόκια, Ντοντό (Ικάρντι 82'), Γκουαρίν, Κουζμάνοβιτς, Μεδέλ (Όμπι 82'), Εμβιλά (Κόβασιτς 67'), Παλάσιο, Οσβάλντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK