Μαλώνουν Μπονούτσι-Κεσί για το "19"!

Τόσο ο Ιταλός στόπερ όσο και ο Ιβοριανός μέσος θέλουν την ίδια φανέλα και ο καθένας πιέζει με τον δικό του τρόπο. Μάλιστα μίλησαν μεταξύ τους αλλά κανένας δεν υποχωρεί. Με αποτέλεσμα να έχουμε και το πρώτο ευτράπελο στο φιλικό με την Ντόρτμουντ.

Μαλώνουν Μπονούτσι-Κεσί για το "19"!

"Διχάζει" η φανέλα με το 19 στην Μίλαν. Τόσο τους οπαδούς της ομάδας, όσο και κυρίως τους... Μπονούτσι, Κεσί, με το κλαμπ προς το παρόν να μην παίρνει θέση! Βλέπετε οι δυο νεοαποκτηθέντες σταρ των "ροσονέρι", για τους δικούς του διαφορετικούς λόγους ο καθένας, θέλει να πάρει το “19”!

Το θέμα αποκάλυψε η Corriere dello Sport, με τίτλο "η φανέλα με τον αριθμό 19 της Μίλαν: την θέλει ο Μπονούτσι αλλά είναι ήδη του Κεσ"”! Και σύμφωνα με το δημοσίευμα, μπορεί για τους τιφόζι της Γιουβέντους η φανέλα με το 19 να είναι πλέον...μισητή, στην Μίλαν όμως, γίνεται πολυπόθητη.

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι πιέζει πάρα πολύ γι 'αυτή, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που έχει ξεκινήσει να ποστάρει και το σχετικό hashtag # LB19, στις επίσημες σελίδες του κοινωνικής δικτύωσης. Ο διεθνής Ιταλός στόπερ έχοντας φορέσει για μια επταετία στη Γιουβέντους τη φανέλα με το 19, δεν θέλει να αλλάξει τώρα που πήγε στην Μίλαν. Θεωρεί την συγκεκριμένη φανέλα κάτι σαν το...σήμα του! Μόνο που όταν έφτασε αυτός στους “ροσονέρι” το “19” είχε ήδη άλλον κάτοχο!

Η παράδοση της φανέλας με το 19 στον Φρανκ Κεσί έγινε με κάθε επισημότητα όταν έφτασε στην Μίλαν από την Αταλάντα! Για τον Ιβοριανό άσο δεν είναι ένας οποιοσδήποτε αριθμός. Ο λόγος: 19 είναι η ημέρα των γενεθλίων του (Δεκέμβριος 1996), το 19 φορούσε στην Αταλάντα, 19 είναι η ημερομηνία άφιξής του στην Ιταλία αλλά κι αυτή που χάθηκε ο πατέρας του. Αντιλαμβάνεστε πως για τον Κεσί είναι ένας αριθμός με πολύ ιδιαίτερο νόημα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας οι 2 παίκτες μίλησαν, αναφέροντας ο ένας στον άλλον πόσο σημαντικό θεωρεί ο καθένας τους το...19! Και επειδή και οι δύο είναι πολύ...συνδεδεμένοι με τον εν λόγω αριθμό, κανένας δεν υποχώρησε. Λόγω ασυμφωνίας , λοιπόν, είναι στο χέρι της διοίκησης της Μίλαν να αποφασίσει.

Στο σημερινό φιλικό πάντως που έγινε στην Κίνα, της Μίλαν με την Ντόρτμουντ, είχαμε και το εξής ευτράπελο: με τον Μπονούτσι να λείπει ο Κεσί φόρεσε το “19” αλλά σύμφωνα με φωτογραφικό ντοκουμέντο από τα αποδυτήρια υπάρχει κρεμασμένη φανέλα με το όνομα του Ιβοριανού και το...14! Προφανώς στη πορεία αντικαταστάθηκε επειδή αντέδρασε ο Κεσί. Το θέμα είναι όταν στην διάθεση του Μοντέλα βρίσκεται και ο Μπονούτσι, στα φιλικά με Μπάγερν και Μονακό, ποιος θα πάρει το “19”;

Β.Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK