Αφησαν ξάγρυπνη τη Μίλαν και έβριζαν τον Μπαλοτέλι!

Κόλαση στη Νάπολη λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι της ομάδας της πόλης με τη Μίλαν.

Αφησαν ξάγρυπνη τη Μίλαν και έβριζαν τον Μπαλοτέλι!

Σε χλωρό κλαρί δεν άφησαν την αποστολή της Μίλαν οι οπαδοί της Νάπολι την Κυριακή το βράδυ!

Εξω από το ξενοδοχείο που είχαν καταλύσει οι "ροσονέρι" συγκεντρώθηκαν περίπου 200 νεαροί και φανατικοί φίλοι της Νάπολι οι οποίοι με τρομπέτες, συνθήματα και...φασαρία φρόντισαν έτσι ώστε οι Μιλανέζοι να μην κλείσουν μάτι!

Κάποια στιγμή όμως το πράγμα ξέφυγε. Το πλήθος άρχισε να φωνάζει συνθήματα εναντίον του Μάριο Μπαλοτέλι ο οποίος εκνευρίστηκε και βγαίνοντας στο παράθυρο έκανε άσεμνη χειρονομία!

Η Μίλαν κάλεσε άμεσα την αστυνομία αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει αφού η ένταση περίσσεψε και το πλήθος των οπαδών της Νάπολι αυξήθηκε.

Ολα αυτά μερικές ώρες πριν το μεγάλο ματς της Νάπολι με τη Μίλαν στο "Σαν Πάολο".

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ