Ανεξάντλητος Γκατούζο: απείλησε παίκτη της Μίλαν με μπουνιά στα δόντια!

Ο Τζενάρο Γκατούζο δεν διστάζει ακόμα και να... απειλεί τους παίκτες του με χρήση βίας ώστε να βελτιώσει τη συμπεριφορά τους εντός γηπέδου. Διαβάστε την αποκάλυψη που έκανε...

AC Milan coach Gennaro Gattuso reacts after forward Patrick Cutrone scored for his team during an Italian Cup quarter-final soccer match between Milan and Inter Milan at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Dec. 27, 2017. Milan beat Inter 1-0 and qualified. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan coach Gennaro Gattuso reacts after forward Patrick Cutrone scored for his team during an Italian Cup quarter-final soccer match between Milan and Inter Milan at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Dec. 27, 2017. Milan beat Inter 1-0 and qualified. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Χακίμ Μαστούρ θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που βγήκαν τα τελευταία χρόνια στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο όμως παρά τα προσόντα που διαθέτει δεν μπόρεσε να ξεδιπλώσει την αξία του σε Μάλαγα και Τσβόλε που δόθηκε ως δανεικός από την Μίλαν.

Τώρα, που έχει επιστρέψει στους "ροσονέρι", αγωνίζεται στην ομάδα Νέων του συλλόγου (Primavera), με τον Τζενάρο Γκατούζο να δηλώνει πάντως ότι παρακολουθεί στενά την εξέλιξή του και φροντίζει ο ίδιος να τον κρατάει προσγειωμένο με τις δικές του ξεχωριστές μεθόδους!

"Έχουμε μιλήσει πολύ τελευταία. Έφτασα στο σημείο να τον απειλήσω επειδή έγινε διάσημος για videos που έβγαλε παρά με το παιχνίδι του, όμως δεν το κάνει πια επειδή του είπα ότι του σπάσω τα δόντια!

Τους τελευταίους μήνες έχει βελτιώσει κάποια πράγματα στην προπόνηση και αποφασίσαμε να τον αφήσουμε να παίξει στην ομάδα Νέων", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ο Γκατούζο αναφορικά με τον 19χρονο Μαροκινό επιτελικό μέσο, για να συμπληρώσει:

"Το τρένο έχει περάσει αλλά δεν είναι 50 ετών, θα γίνει 20 τον Ιούνιο και νομίζω ότι θα πρέπει να μάθει από τα λάθη του. Χρειάζεται να έχει σταθερότητα και συνέπεια στο παιχνίδι του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK